Den beste følelsen!

Happy Friday ! 

Vipps kom helgen og vipps var nok en arbeidsuke snaaaart ferdig. De siste to timene før ungene skal hentes nå skal huset falle litt på plass, det ser nemlig ikke pent ut her hjemme nå.  I skrivende stund har jeg blitt ferdig med soverommet vårt og Lila sitt. Olíver sitt skal på stell og Mathilde sitt følger slavisk etter. Jeg har luftet med gjennomtrekk i hele 2 etasje mens jeg har holdt på, skikkelig deilig med tanke på at frisk luft og rent sengetøy er noe av det beste jeg vet om! Det lukter lavendel på rommene som er klare og den deilige duften skal tas igjennom hele huset før de minste småtrolla skal hentes klokken 16:00.

Det er nesten slik at jeg gleder meg til å legge meg, for de nettene jeg legger meg i helt rent sengetøy sover jeg ekstra godt!

Hvordan har deres dag vært så langt? Jeg skal nå kaste meg rundt på de to neste rommene som står for tur! Rent hus til helgen, den beste følelsen! Tvitvi for at hun mor rekker, jeg må nemlig være litt taxi idag også… Nyt resten av dagen, sees mer etterpå!

Leave a Comment