Den beste servicen.

Reklame./Reklamelinker. 

Hei og god tirsdag! Idag tittet endelig solen frem igjen og snøen har lagt seg som et teppe over landskapet. En ting er sikkert, det er et utrolig vakkert land vi lever i til tross for skiftende vær og mange sure dager.

Idag har jeg vært å fått pris og gjennomgang  på bilen min, altså Q7´n vår hos Dahles Auto i Fredrikstad. Jeg har nemlig besluttet å selge den da vi nå har ny bil og ikke trenger to så «store» biler slik livet vårt idag er. I november fikk jeg meg splitter ny bil og etter dette har vi så å si nesten ikke brukt den store bilen til mer enn til og fra de ulike jobbene våre. Det er litt kjærlighetssorg, men også litt godt å få solgt den og heller får kjøpt oss en litt mindre bil nr to.

Dahles auto Fredrikstad er rett og slett den bilforhandleren jeg er mest fornøyd med av alle jeg har vært i kontakt med. Servicen er upåklagelig, hjelpen de tilbyr er unik. Jeg har handlet totalt 3 biler hos Dahles de siste 10 årene, og alltid havnet tilbake hos dem. For meg er det å bli sett, hørt og lyttet til som kunde mer viktig enn noe annet, spesielt når det gjelder så store kjøp som et kjøretøy. Det er ingen hemmelighet at de virkelig lever opp til og jobber hardt for å være bedre enn konkurrenten på salg og service.

I fjor vant Dahles auto også prisen: «Best på kundetilfredshet Audi 2017» . Dette er en pris de er veldig stolte av å kunne vise til, samt en stor trygghet for kundene som tråkker innenfor dørstokken i håp om å finne drømmebilen eller den perfekte familiebil.

Jeg krysser nå alle fingre for at salget av min Q7 går kjempe fint, men med god hjelp fra Dahles auto vet jeg at dette vil gå så bra som det kan !

Er dere på jakt etter en ny familiebil er det en lur ide å titte innom Dahles Auto Fredrikstad sin hjemmeside. Her kan du se de ulike tilbudene, samt bestille en aldri så liten prøvekjøring, få tips og råd om salg/innbytte, gode bruktbil garantier samt god veiledning på hva som passer deg og ditt bruk.

 Trykk dere inn og les mer HER

Leave a Comment