Den KUL(este) fargen.

Innholder reklame informasjon.

For et år siden hadde jeg nettopp fått smaken på fargen KUL, den ene langveggen i stuen var nettopp malt mørk og jeg husker jeg tenke:…»Jaja, jeg gir meg selv et halvt år.»

Vipps- et år senere og ALLE veggene i hele første etasje er mørke, og alle ble malt videre med fargen KUL. Det nye huset skal ha denne fargen på ALT, det er jeg sikker på. Jeg har aldri før elsket en farge så mye som jeg elsker nettopp den- ironisk , men sant…. Fargen heter KUL og er fra Butinox, men den er som en midnightblue farge når den kommer på veggen,

Dyp,men rolig, maskulin, men også veldig enkel.

 

Vi har allerede sett oss ut farger og møbler til det nye huset. EN ting er sikkert – jeg skal på slettvoll og kjøpe STOR spisestuesofa! Se for dere et STORT kjøkken, med en diger spisestue hvor veggene er i fargen midnightblue( altså KUL), sofa´n er i midnightblue velour slik som gardinene mine, stolene har lange trekk i samme som er stramme i fotenden og bordet er STORT og rundt i grovt tre… Hvem vet, kanskje jeg nettopp beskev vår nye spisestue?

Jeg håper dagen deres har vært super! Her har den vært litt ny og veldig fin, spesielt for den minste frøkna her i huset.

Jeg ønsker dere en helt NYDELIG kveld videre.. Imorgen kommer det inspirasjon til gutterommet- vi sees!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment