Den perfekte helhet.

REKLAME. 

Hus og hjem er et evig prosjekt, det tar tid å «bo» seg inn og det er ikke alltid like lett å se løsninger før man har kommet seg på plass. Personlig så jeg for meg huset helt annerledes ved overtakelse, enn hva det har blitt. Når huset var tomt trodde jeg alle rommene skulle møbleres helt annerledes når det kom til garderobeskap. Ett år med kreative tanker, ble videre et perfekt resultat.

Garderobene i huset er felt inn i listverket og montert av montørene til Skapnett, dette har gjort resultatet på garderoben(e) fantastisk utført.

Vi har valgt kun speil og glassdører fra Skapnett, hvor ALLE kommer med sikkerhetsfolie. Det er softclose og børstedempere på alle dørene slik at det hindrer dørene å slå mot veggen. Alle profilene og skinnene er i aluminium og har solide hjul med avsporingsikring.

For meg betyr oppbevaringsplass ekstremt mye, jeg aner ikke hvordan jeg klarte meg uten tidligere. Gangen mellom rommene manglet en garderobe som kunne romme sengetøy, og annet man trenger skapplass til. Etter litt måling og tegning ble en garderobe ført opp og jeg er så glad vi fikk noe praktisk ut av plassen. I tillegg skaper speildørene en god romfølelse når man kommer opp trappen og trapperommet virker lysere og større enn hva det er.

(Lampen kan og burde fjernes, men vi har ikke brukt tid på det, hadde vi blitt i huset hadde vi byttet den ut)

Ved å tegne sine egne garderober får man ofte utnyttet plassen i rommet maksimalt fra gulv til tak. Velger du fronter som samsveiser til resten av hjemmet blir helthetsinntrykket også helt perfekt og gjennomført. Tegne programmet til Skapnett er ikke bare lekende enkelt, men supert for de som vil sitte hjemme i ro og fred ved planleggingen av garderoben. Tegneprogrammet finner dere HER. 

Du kan følge Skapnett på facebook ved å trykke HER. 

 

Leave a Comment