Den perfekte julebelysning!

Reklame. 

Nå er det kun en uke til og vi trer inn i julehelgen til første søndag i advent. Er det flere enn meg som gleder seg, litt sånn over gjennomsnittet? Jeg er helt tussete iår, herreminhatt jeg skal si dere jeg har planene klare for å slå SKIKKELIG til. hihi..

Jeg har bestilt meg hjem noen julelamper og siden jeg har fått spørsmålet på tips til julelamper, vel så er jo black friday og weekend perfekt tidspunkt å dele det, eller hva?

Jeg elsker stjerner, det er noe med julen og stjerner. Og på barnerommet hos mine små skal denne batteridrevede LED-dekor lampen på plass! Perfekt på barnerommet,og i rom du synes bateri er litt tryggere. Du finner denne lampen på ved å trykke deg inn på julebelysning. 

Produktbeskrivelse

Batteridrevet LED-dekorlampe Fiona med 2 metallstjerner

Denne lekkert utformede dekorasjonsgjenstanden har et diskré utseende når den er slått av, mens de to stjernene lyser om kapp med hverandre og beriker ethvert rom så snart lampen tennes. Med innebygget tidsur: 6 timer på / 18 timer av. Batteridrevet: 3 x AAA-batterier. Batteriene er ikke inkludert (tilgjengelige som tilbehør).

I stedet for batteridrift kan Fiona bli forsørget med strøm gjennom en transformator. Trafo-tilkoblingen er allerede påmontert, og en passende transformator kan bestilles under tilbehør (6507449).

– batteridrevet juleartikkel innendørs

På rommet til Kim og meg har jeg valgt denne eventyr stjernen,jeg  synes trefoten var så fin, og da ble jo jeg svak. haha. Denne julestjernen passer perfekt i alle rom, stjerner er jo ALLTID en sikker vinner – ikke sant. Du finner denne eventyr stjernen ved å trykke deg inn på Julebelysning. 

Produktbeskrivelse

Den fortryllende stjernen Solvalla

Den fortryllende julestjernen av papir sørger for en fantastisk atmosfære. Spesielt de små stjernene og dekorasjonen sørger for en vakker lysstråle. Med denne senker en fantastisk julestemning seg og alle vinduer får et unikt uttrykk.
– Inkl. ledning med bryter (ca. 180 cm)

Denne lyslenken har jeg sett for meg på kommoden under trappen, sett så vakker da? Jeg bare elsket at det så ut som peppekake former. Dere finner denne fine lyslenken ved å trykke dere inn på julebelysning. 

Produktbeskrivelse

LED-lyskjeden Gingerbread

LED-lyskjeden Gingerbread med 10 lys er den perfekte juledekorasjonen til kjøkkenet. Dens utseende gir deg lyst til å bake og spise pepperkaker. Du kan regulere hvor lenge den skal lyse med en timer, deretter skrur den seg automatisk av Batteridrevet. Batteridrevet. Batteriene er ikke inkludert i leveringen (kan bestilles som tilbehør).
– 10 x LED
– avstand mellom lys: 15 cm
– ledning 50 cm
– Totallengde: 1,85 m

Stjerna over ALLE stjerner og perfekt for alle som ELSKER naturlige produkter med maritim look. Altså DENNE  SKAL henge i vinduet på badet, så enkel og delikat. Finnes også under Julebelysning. 

Produktbeskrivelse

LED-stjerne Trossy med fem takker og naturlig utseende

Foretrekker du juledekorasjon med naturlig utstråling passer LED-stjernen Trossy perfekt. Stjernen lyssettes med 20 varmhvite lys. LED-stjernen Trossy er naturlig vakker uansett om du plasserer den i vinduet eller midt inne i rommet Utstyrt med 350 cm lang ledning inklusive transformator.

Så var det adventsstaken som stod for tur, jeg har helt seriøst hatt et skikkelig luksusproblem her, for her var det alt for mye fint å velge i! En av disse (kanskje to) ble bestilt, noen som klarer å gjette hvilken?

Denne finnes under julebelysning. 

Produktbeskrivelse

Lysestake Gillian i minimalistisk design – sju lys

Lysestaken Gillian med sju lys har et minimalistisk preg i nordisk stil og er laget av lakkert tre. Lysestaken passer fint som juledekorasjon på bord eller i vinduskarmen. Gillians form og farge gjør at den lett passer inn i aktuelle innredningsstiler. Det myke lyset skaper forventning og glede før den store høytiden.

Også denne lekkerbisken finnes under Julebelysning, altså sjekk det treverket!!!!! Jeg DÅNER!

Produktbeskrivelse

Høy lysestake Rut i tre – syvarmet

Med en høyde på 53 cm og en bredde på 42 cm er den syvarmede lysestaken Rut, som er fremstilt av tre i sin naturlige fargetone, en meget present dekorasjon til advents- og juletiden. Om dagen er den en flott pyntegjenstand, og når lysestaken Rut tennes, utfoldes hele sjarmen til denne flotte lysestaken. Optimalt egnet til dekorasjon av en landlig-rustikal innretningsstil. Lyspære inkludert. Utstyrt med bryter på kabelen. Lengde på ledningen: 180 cm

Sjekk dette juletre da, i eiketre – i just løøøve it! Finnes også under Julebelysning. 

Produktbeskrivelse

Syvarmet lysestake Trapp i eiketre

For alle som elsker boligstiler som er inspirert av naturen, egner denne syvflammede lysestaken Trapp seg som julepynt: Den er fremstilt av eiketre, imponerer med tidløs, rettlinjet form, og sørger øyeblikkelig for festlige detaljer på bordet. Også meget populær som vindusdekorasjon i juletiden. Lysestakene har en 3 Watt sterk E10-pære hver, som utstråler stemningsfullt lys til en hyggelig atmosfære.
– med bryter
– inkl. 180 cm lang tilførselsledning

Svart, vel jeg kan ikek lyve å si at denne enkle, men lekre sorte julestjernen- noe sier meg at den ville vært PERFEKT i kjøkkenvinduet vårt, eller hva?

Julestjernen finnes også under julebelysning. 

Produktbeskrivelse

Vakker stjerneformet dekorlampe Rapp

Denne stjerneformede dekorlampen i metall er mer en et flott blikkfang. Denne lampen er også en stemningsfull lyskilde. Den åpne skjermen og den minimalistiske formen til lampen Rapp kompletteres med en dekorativ globelyskilde (se tilbehør) som forsterker effekten.

Lampegiganten kjører nå black weekend – og det er jo PERFEKT for alle som skal handle julebelysning- ikke sant? Jo mer du kjøpe jo mer sparer du – og det er jo rett og slett PERFEKT! Rabatten gjelder på hele sortimentet hos lampegiganten.no og varer til og med mandag 27.11.

Så folkens – shop to you drop!

Leave a Comment