Den store julemiddagen.

Julen er skikkelig igang og her har det gått i å ordne i stand til torsdagens store julemiddag! Jeg elsker å lage mat, dekke bord og stelle i stand til selskap og fest, og det er julen et bevis på. Først ut er det julemiddag med ribbe, medisterkaker, sosisser, poteter, surkål/ rødkål, tyttebærsyltetøy og hjemmelaget saus – namnam!  Min mor og far, tanter og onkler er bedt, dessverre måtte to av dem jobbe, men vi blir likevel fult bord. Jeg er ei som er ekstremt glad i familie og familien min, og i tider som dette skulle jeg ønske svigermor og svigerfar bodde nærmere, for det er leit at de bor så langt borte fra oss i høytider. Til neste år har vi lille Victor og da skal vi feire julen med dem, men i år blir det mamma og pappa hjemme siden vi er så mange.

Jeg skal ha inn litt rødt på bordet også, det hører julemiddagen til! Enn så lenge er jeg igang og det begynner å bli nokså koselig.

Jeg har lagd noen kranser til å ha inne også, og den er så fine der den henger på veggen med sin lille søte sløyfe! 

Julemusikken spilles på spilleren og jeg synger for full hals… Ikke verdens peneste stemme, men jeg koser meg skikkelig her jeg går å holder på… Kos, kos og atter kos…. Snart skal lille nuppa mi hentes også, og idag blir det faktisk bare kebab til middag, det er det eneste vi har lyst på idag- ironisk nok.

Jeg håper dagen deres har vært kjempe fin, vi sees mer seinere! 

Leave a Comment