Denne vil du garantert elske.

Annonse // Innerommet.no

God onsdag! Nest siste dag på farten for min del før helgen kan NYTES.

Idag tenkte jeg å dele litt praktisk informasjon på de lekre nye spisestuestolene våre. Jeg lovet dere et eget innlegg på spisestue stolene våre, og siden jeg har fått noen haker ekstra med timer på uventede plasser idag -tenkte jeg at nå ville bli perfekt!

Jeg har alltid elsket hus og hjem, det å skape et hjem og å være i bevegelse er noe som har vært «meg» siden jeg eide min første bolig!! Siden jeg kjøpte denne boligen har jeg endret meg mer og mer til den stilen som er meg, med såklart noen bom på veien. Her har jeg brukt mye tid på å innredet huset etter størrelsen på huset, ikke ha møbler som er større enn hva huset kan ha plass til. Før ville jeg gjerne ha alt beige, nagler, stoler med vinger, MASSE puter, mye stæsj og generelt mye ting. Idag liker jeg fremdeles ting og tang og jeg har ennå MIN måte å gjøre ting på, men jeg kanskje noe enklere og maskulin!!

Med barn og generelt stor familie har jeg blitt mer og mer opptatt av hvordan ting fungerer i praksis og det er hjemmet vårt idag et bevis på. Jeg har prøvd beige, sort og blått, stort og smått. Etter å ha prøvd oss frem, blitt flere og i tillegg er vi de som ofte har familie og venner på besøk ble plassen rundt bordet ekstra viktig for oss.

Vi hadde noen kjempe fine stoler i velour fra millemoi før, men fordi vi ønsket noe litt mer «vedlikeholdsfritt» og med høyere ryggstøtte falt vi på disse lekre stolene fra Innerommet.

Praktisk informasjon om stolen :

  • Mørkegrå, svart lakkert
  • L48Xb86xH62 SH 48,5 cm.
  • Microfiber, stål

Det som er ekstra viktig er vedlikehold , det blir anbefalt å vedlikeholde denne spisestolen for best mulig kvalitet i årene fremover. Innerommet anbefaler å bruke Guardian Skumrens, Guardian Tekstil Rens og Guardian Tekstil Impregnering for best mulig resultat. Da bevarer du stolene og holder de like fin år etter år.

Stolene er i grå/brun mikrofiber, er kjempe enkle å vaske av og holder en fantastisk sitte komfort…  De kan lett styles og passer inn i de aller fleste hjem nettopp pga sitt tidløse og enkle design!

Denne stolen vil garantert innby til lange hyggelige stunder rundt spisebordet!

Stolene er satt ned til UNDER 1000 kr pr stk, kommer to og to i pakken og har rask levering! Finnes HER! 

Leave a Comment