Der ingen skulle tro at noen kunne bo.

Sier Røisheim Hotell noe? Vel, har du ikke hørt om det er virkelig dette en perle verdt å besøke. Idag snudde vi snuten fra Geiranger til Lom som tidligere nevnt, noe vi er SÅ glad for.

Solen skinte fra blå himmel, og etter et tilfeldig søk havnet vi akkurat her…. Et hotell litt i det fjerne, men absolutt en helt unik liten perle.

Når vi kjørte inn på tunet var det som å stille tiden tilbake, helt tilbake til midten/slutten av 1800 tallet.  Et «gammelt» velholdt tun lyset opp og plassen kan bare beskrives med ett ord – idyllisk.

Vi sjekket inn på et lite rom, og herrmin så vakkert dette var!  Gammeldags rom, i romantisk vakker gårdsstil og jeg følte jeg nesten kunne merke den positive kjærligheten som er her ved å titte meg rundt.

Badet var enestående, med en stamp jeg allerede har prøvd ut !

Klokken 19:30 ringte kokken i klokken på tunet, noe som betydde at matsalen var klar for å ta imot gjestene sine! Hvor nydelig er ikke det?

Matsalen:

Hotellet er kjent for veldig god mat, så er du glad i skikkelig smaksrik mat, med det lille ekstra er dette absolutt hotellet å besøke. Du får en smaksopplevelse du aldri vil glemme, og som vil gi deg vann i munn resten av livet.

Hotellet var så å si fult når vi sjekket inn, og plassen er nokså intim og koselig. Det er umulig å ikke kose seg, enten du reiser alene eller med flere.

Vi ble servert en 4-retters meny ( ny meny hver dag) og jeg kan ikke annet ennå si WOW! Servicen, opplevelsen og stemningen er og forblir enestående.

Smaks prøve:

Forett: Laksetartar med pepperrotrømme : 

Løksuppe med ostechips. 

Hovedrett:Andebryst med gulrot, asparges, sellerimos, sukkererter, appelsinsaus og ovnsbakte poteter. 

Dessert: Hvit sjokoladegratinerte bringebær med vaniljeis: 

Vi har hatt en helt fantastisk dag i Lom og på hotellet, se så vakkert:

Tunet: 

I første etasje i vinduet dere ser har vi rom- sett så vakkert?

Nå skal jeg lade opp til morgendagen! Galdhøpiggen – here we come! 

Håper deres dag har vært magisk, vi sees igjen imorgen! Følg oss på veien mot toppen av Norge ! instagram:  @villapaprikablogg snap: villa paprika blogg

Nattinatt!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment