Dere kjenner meg for godt.

Herlig søndag til dere. 

Denne helgen har gått fort, til tross for at jeg har ligget i sengen store deler av helgen. Alle episoder med «Side-om side» er sett, og jeg har ledd så tårene har trillet nedover skinnet mitt. Det er en ting å gjøre når svangerskapet tar over for alt annet, det er å slappe av, finne sin indre ro og tillate seg selv og akseptere at man må lytte til kroppen og alt den faktisk går igjennom ved å skape og bære frem et lite menneske.

Det var forresten kjempe moro å se at så mange engasjerte seg på innlegget igår, for mange gjettet faktisk rett… Alltid like stas når jeg ser hvor godt mange av dere har lært dere å kjenne meg via bloggen. Må nesten le litt, for jeg har virkelig blitt ei mange av dere leser før dere vet noe… Hihi…

Her hjemme har mannen brukt litt tid på å få bort julen utenfor døra, bedre seint enn ikke? Neida, men jeg tror nok snømannen, reinsdyret og julelysene hadde fått stå til påske om han fikk bestemme, han ELSKET nemlig å ha det stående på utsiden. Alt til sin tid, og om 11 måneder skal det jo opp igjen så greit det får «dvale» søvnen sin før det skal lyse opp igjen.

Jeg har fått snittet noen roser og tulipaner, alltid like godt! Det er jo ikke akkurat noen hemmelighet at jeg ELSKER friske blomster! Det å få ut julen og inn litt nydelig farger i blomster igjen gir meg automatisk en skikkelig GOD -GOD følelse av at det som står for tur når kulden forsvinner nå er våren! * smiler*

Jeg skal prøve å få brettet et par maskiner med rent tøy, satt igang en ny maskin og skiftet på sengen til småtrolla! Imorgen kommer barna mine hjem igjen og da skal rommene stå å skinne til dem! Jeg vet Olíver og Mathilde elsker og komme hjem til rent og ryddig rom… Det ser ALLTID helt bomba ut når de drar, haha…Rart det der?

Idag står noe enkelt på menyen, men akkurat hva vet jeg ikke? Hmmm. Mulig jeg smeller sammen litt biffsnadde, grønnsaker med ovnstekte poter ? Deilig snaddermat….

Jeg håper dere har koset dere masse idag, vi sees litt seinere!  

Leave a Comment