Dere vil ikke tro det!

Reklame, mille moi shop

Hei og hopp gledelig torsdag! 

Her har det skjedd litt av hvert siden jeg stod opp, men endelig begynner ting å bli sååå på min side! *SMILER*

Den 9. november i fjor ble huset startet på til juletiden, og i år blir det inget forskjell. Jeg elsker før-julstiden og perioden før julen er her, 3 juledag pleier jeg å være «ferdig» med den. I år blir det spennende å se om det blir slik også. Når november kommer synes jeg det er stor stas å starte forberedelsene, få inn mer grønt, kongler og kuler. Jeg har gått å gledet meg til dette i snart 2 måneder ! Endelig, ja ENDELIG er jeg smått igang og nå skal hver og en uke frem til julaften brukes til å kose meg med nettopp dette. Om 3 uker kommer adventsstaker opp, og første uken i desember blir juletreet også plassert på plass! I år skal vi ha alle barna og siden jeg er relativt «god» gravid i julen skal vi ha julaften hjemme med barna og familie. Jeg elsker å stelle istand julen og derfor er det så stort for meg med denne tiden også. Jeg føler hele hjertet mitt varmes i juletiden og iår er inget unntak.

Her ser dere litt av det jeg har dekorert med nå… Kanskje dere vil se det ferdig stylet også?

Har dere sett SÅ spreke juletrær ? Kommer i 4 forskjellige størrelser og festes med magneter som sitter i pappen! Helt magiske !!!! Finnes HER, HER, HER og HER hos Millemoi og den nye advents staken i SORT finnes HER!! 

Titt innom litt seinere så skal jeg vise dere mer <3 Mine siste » må ha » viser jeg dere litt senere idag! Vi sees sweeties!

Leave a Comment