Det berømte selvbildet.

Hei og hopp skinnende tirsdag! Nå er jeg mer enn klar for Spania, jeg gleder meg altså SÅ mye nå at jeg omtrent ikke får tiden til å gå fort nok… Hihi..

Jeg har store planer om å få god farge på kroppen denne sommeren, for så fort fargen kommer litt føler jeg meg automatisk mye mer våken og vel. Flere som er slik?

Den siste tiden har vært en liten prøvelse, for jeg har vært skikkelig streng med meg selv siden jeg i tidlig våres bestemte meg å finne en levemåte jeg klarte å følge, leve med og trives i. Jeg tror nemlig alt MÅ gjøres med måte. Det å starte på et for strengt program er ikke noe for meg, for jeg vil da på en eller annen tid bare falle ut likevel. Jeg kom meg ned til mitt mål, og har nå klart å holde meg der i TO uker, til tross for mye fint vær, litt is og noen drinker i ny og ne…

Selvbilde handler ikke om hva andre mener du skal være eller føle, det handler kun om deg selv og hva du kan finne en indre trivsel med. Når jeg gikk igjennom min livs verste tid i 2015/16  raste mine kg rett av, jeg spiste noen ganger bare en gang om dagen, og jeg eide så å si ikke glede over noe. Masken min var på, men på innsiden skrek jeg. Graviditeten hjalp svært lite på, jeg fikk ekstrem svangerskapskvalme og måtte ty til vitaminer og måltider via kosttilskudd for å komme meg opp i vekt og for å gi barnet i magen nok til å ha det bra. Det var en periode i livet jeg tror lærte meg mest, for fra å være alene i 8 mndér til å bli sammen med min livs kjærlighet var to helt forskjellige verdener.

De berømte «kjærlighetskiloene» kom, men siden jeg hadde MYE å gå på følte jeg at jeg bare ble finere og finere ved å legge på meg. haha… Om så var.. Jeg tror jeg bikket et lite punk i fjor vinter og det fikk jeg føle på iår. Haha… Nå, -ja endelig ( om jeg kan si det?) har jeg ikke bare tatt grep på kiloene, men også meg som et menneske. Jeg har ikke lenger en baby på puppen, gulp på t-skjorten eller poser etter MANGE våken netter under øynene. Det er jo heller ingen hemmelighet at min mann, som jeg oppriktig er helt tullete i inspirerer meg. Nettopp han har inspirert meg til å ta vare på meg selv, for er det en ting han er god på er det nettopp det å ta vare på seg selv.

Gode hudprodukter, en litt for flink frisør, en ny garderobe som passet meg der jeg nå er i livet + en livsstil som tok av meg noen kilo og plasserte meg der jeg ville være, er hva som måtte til for at jeg faktisk ble fornøyd med meg selv. Jeg har kanskje noen strekkmerker rundt rumpa, ettersom den på to år ble «dobbelt» av hva den var ( haha) og noen cellulitter bak på lårene, men det er faktisk helt greit. Jeg har faktisk båret frem 3 fantastiske barn som har satt sine spor.

Poenget mitt er, tynn, tykk, stor -liten! Det handler ikke om det, for det handler om å finne en bane i livet som passer for nettopp deg… Har man det bra på innsiden, skinner man opp på utsiden- alt handler om det «berømte» selvbilde. Ikke la noen fortelle deg at du ikke tynn nok, tykk nok +++ , trives du med deg selv er du mer enn perfekt akkurat slik du er.

Kjole- Ganni.

Leave a Comment