Det blir alt annet enn rolig.

Så var kvelden her og vi ligge rett ut med hver vår godisskål og venter på at «skal vi danse» skal starte igjen. Frank Løke fikk meg omtrent til å sette popcornet i halsen der han brøytet seg frem på dansegulvet i bare tangaen.. Haha. Kveldens latter og tårer skal han ha gleden av å få, for jeg lo så magen nesten vrengte seg.

Denne helgen har sålangt vært skikkelig deilig, for vi har ikke gjort noe og det er «nytt» til en forandring. Det og ikke ha noe å rekke, noe man skal eller må gjøre er utrolig deilig når man i ukene før har fartet hit og dit.

Jeg har nesten måtte sette meg selv i bånd, for når eventyrlysten er stor er det ikke alltid like lett å lytte til kroppen. Det er derfor ingen hemmelighet at når kroppen først sier ifra kommer det nesten som et sjokk. Jeg har vært verdens dårligste til å lytte til kroppen, jeg har fartet, jaget og løpt rundt så fort mine bein har bært meg, og de siste ukene nå har det vært som å skru på en bryter. Og tro meg når jeg sier at den kommende tiden fremover vil bli alt annet en «rolig». Jeg har nesten vært litt lei meg, for når man vil så mye, men ikke rekker over alt skaper det en indre irritasjon man ikke vil ha!  

Kjenner jeg meg selv rett vil jeg nok snart sovne på sofaen, mannen ligger nemlig å kiler meg på beina og det er jeg svak for altså….. Øynene går laaaangt bak i hodet på meg og jeg svever på en sånn «rosa»sky!  hoho……

Jeg håper dere har noen deilige siste timer denne lørdageskvelden… Vi sees!!!!

Leave a Comment