Det blir bare bedre..Og bedre.

God lørdag og kveld alle sammen, jeg håper dere har hatt en magisk dag i sommersolen. Vi har ligget på stranden i hele dag, nytt dagen i campingstolene våre, med kjølebagen fylt opp med frukt og drikke.. Namnam..

Nå er jeg akkurat ferdig å vaske verandaen, og det var en jobb i seg selv! Pollen overalt, støv og møkk. Æsj… Det er ikke noe som er verre enn møkk, og når vi bruker uteplassen som et ekstra kjøkken og stue om sommeren er det viktig at den alltid er ren og stelt. Nå er alle busker, blomster og planter vannet og grillen skal straks fyres opp!

Veldig mange har lurt på hvor vi har kjøpt vår arbeidsbenk ved grillen, noe vi synes er STOR stas! Kim snekret denne ifjor til meg, fordi ønsket og drømmen om et utekjøkken var så stort! Vi malte den i samme farge som huset ( Aske) og skal snart bygge en utebenk som vi kan ligge på, på motsatt side. Det tror jeg blir VELDIG fint! Da blir pumpen til badestampen også rommet inn og vi slipper duringen når den står å går. hihi…Dette er et prosjekt vi tenkte å starte på i fellesferien, når rekkverket i andre etasje også skal byttes ut. Det blir bare bedre, og bedre og deilig er det!

I andre etasje må vi finne på noe lurt, den balkongen er kjempe fin, men her sitter man midt i glaningen på hverandre når vi setter oss ut på den.Jeg er litt inne på å finne en skillevegg man kan dra ut ( naboen har slik nede og den er kjempe tøff) eller rett og slett bygge noe som glir i ett med resten av rekkverket.

Hus og hjem er et evig lite prosjekt, selv om vi har et lite «dukkehus» i forhold til mange andre er det nok å sette fingrene i.

Nei nå er det kveld og kos, det håper jeg det er for dere også. <3

Leave a Comment