Det er ikke bare mine meninger som betyr noe.

God tirsdag! 

Vipps er den allerede godt i gang, og jeg har jobbet på spreng siden tidlig morges. Jeg fikk til og med presset innom en aldri så liten lunsj med mammaen min, noe som alltid er like koselig. Liten energi boost!

Det var kjempe moro å se all den fine responsen på rommet til Olíver igår, han er som kjent veldig stolt av rommet sitt selv. Idag er det ut med Mathilde sitt. Prinsessa mi, hun tilbringer så ufattelig mye tid her inne og koser seg alltid på rommet sitt. For meg handler det om at barna skal føle en lun, trygg og god følelse for sitt rom. Dette er plassen de skal trekke seg tilbake og som de skal føle de har det slik de trives med det best selv. Jeg kunne alltids valgt å sette inn en flott linstol på rommet til Oliver, med et kraftig sort bord med lekre utskjæringer, men det er ikke det min sønn på 12 år vil ha, og det er han som har sin «sone» på rommet sitt. Gameingstol, enkle industrielle bord og minst mulig krims-krams er hva han vil ha. Haha, men puter elsker han, så de er høyt og lavt til en hver tid der inne. Jeg har lært at når det kommer til barna mine og den alderen de er i nå, vel så er det ikke bare min mening som betyr noe. Det var lettere for et par-tre år siden. Haha..Nå har de ønsker og tanker selv, og de er det viktig å imøtekomme uansett om det gjelder interiør eller hvordan de skal reagere på noe.

Mathilde ville ha det jentete, hun er så rosa du kan få henne og det er tydelig at hun har et lite øye for rommet sitt selv også. Hun gjør ofte om på småting, og det er alltid så koselig å se hva hun har gjort.

Når jeg overtok huset hadde rommet til Mathilde ( slik som resten av huset) stått slik det var i flere 10 år og trengte såååårt litt pleie.

Alt ble røsket ut, og alt ble byttet ut.

Juni 2016 så det slik ut: 

November 2018 : 

Personelig synes jeg barna har fått kjempe fine rom, og jeg er litt stolt over hva vi har fått til. Vi har ikke det største huset, men ut av plassen har vi klart å skape vårt lille drømmehjem og et hjem jeg ser for meg de minste jentene mine også vokse opp! Jeg gleder meg til våren og tilbygget skal finne sted! Det skal bli en helt annen verden å få så mange kvm mer satt på boligen.Da får vi 130 kvm med bolig og det skal bli en FRYYYYYD!

Mer bilder av før og etter kommer løpende etter, nå skal jeg kaste meg rundt på litt annonse jobbing ! Nyt dagen alle sammen, vi sees etterpå!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment