Det er ikke størrelsen det står på.

Det er ikke plassen det kommer an på, for her i huset har vi lært å bruke hver eneste cm. Dette huset har totalt 3 soverom, men siden jeg har omgjort den ene garderoben til et lite rom for Lila har likevel alle fått sin plass.

Slik så garderoben ut når huset ble kjøpt fra samme vinkel: 

Denne lille 7 kvm garderoben var faktisk avgjørende for kjøpet av denne boligen, og den er også et bevis på at alt kan bli bra bare man legger litt innsats og vilje til.

Jeg fjernet døren mellom rommene, ved at jeg gjorde det kunne Lila trygt ha sengen sin der inne, og samtidig får sin egen plass.

Tryggheten for meg har vært at jeg har hatt Lila ved meg hele tiden. Hun har aldri trengt å være redd for å våkne alene på rommet sitt, for jeg har alltid ligget kun et par meter unna henne. Det vil derfor bli veldig spennende med nytt rom til henne i tiden som kommer.

En del av Lila sitt garderobeskap er innredet med et dukkehus og litt leker, noe som har vært veldig kjekt.

Som dere ser på bildet under er rommet til Lila det gamle garderobe rommet, og vi må igjennom det rommet for å komme oss fra vårt rom og ut i gangen.

Lila trives kjempe godt på det lille rommet sitt, og hadde fint kunne bodd her inne i flere år til uten problemer.. Det er utrolig hvor mye vi faktisk har fått ut av plassen, bare tanken på å bygge om boden nede til et rom får meg super engasjert.

Leave a Comment