Det handler om å være fornøyd!

Reklame / linker  // Innerommet.no 

God mandag!

Ny uke og denne uken er min siste fulle uke i 20 årene – skikkelig sprøtt! Jeg kan nesten ikke tro at jeg fyller 30 år om 9 dager, hvor ble de siste 10 årene av ?

Dagen startet gry tidlig, min fine gutt, som nå bikker 12 år reiste avsted på leirskole med trinnet… Mammahjertet skalv litt, det at han er så langt borte gjør at jeg føler kontroller min ikke er der og det er ikke alltid like lett. Det er faren sin uke, så det går ikke på mine dager vekk fra han, men likevel… Når han er hos faren sin kommer han gjerne hjemom etter skolen for å hilse på, ringer og sender meldinger støtt og stadig…Nå hører jeg nok ikke fra han på flere dager…. Det ble et par tårer bak ratet på vei hjem, der jeg satt tullete og hormonell.. Haha…

Hjemme ventet ei lita trøtt frøken, og en hoppende fornøyd Mathilde som allerede hadde laget se Bagels til skolen… Siden har det gått i ett, mannen er hjemme sin datter pga litt hoste og jeg har hatt hundre ting på agendaen ellers! En typisk hektisk start på uken, en fin uke vil jeg påstå! Selv om jeg allerede nå har begynt å manne meg opp til å levere den lille skatten min til H litt seinere denne uken. Mamma hjertet er noe riv-ruskende-rare -greier! Haha… Ikke rart jeg har «kose» unger, de har en mor som over gjennomsnittet susser litt for mye på dem…

Her hjemme har vi forgudet hjemmet vårt hele helgen – altså sååååå koselig hjem vi har. Jeg tror jeg er rar, går det an å bli såååå glad i et hjem som det jeg er i vårt ? Nesten så hjemmet mitt er barnet mitt også, haha…

Jeg må virkelig si jeg synes det er stor stas at SÅ mange elsket stolene våre – for jeg bare DIGGER dem! Etter å ha fått prøvd de ut godt i helgen på alle barna må jeg si jeg at det å kunne vaske av dem var en sann glede etter middagen! I tillegg er de overraskende gode å sitte i! Disse kan man virkelig sitte lenge i, og støtten er upåklagelig ! Fargen er grå/brun – litt skiftene ettersom hvordan lyset faller på dem…..

Stolene er fra Innerommet.no og de kan du sikre deg til en kanonpris NÅ ved å trykke HER! 

Jeg føler virkelig jeg har et drømmehjem, og med å få møbler tilpasset oss var en sann fryd! Tenk at vi nå har plass til 12 personer rundt bordet vårt – stoler ungene kan grise i uten problemer! Jeg føler jeg nesten har fått et helt nytt hjem!

Jeg elsker det mørket kombinert med det lyse og jeg synes det skaper en deilig og lun atmosfære i hjemmet…

En liten speil selfie !! Tenk at jeg er 32 uker om 2 dager – syyyyyykt rart! Ennå er det «bare» denne STORE magen som har vokst på meg, så jeg har klart å være heldig der ihvertfall! Det er litt sprøtt å tenke på at jeg om 2 måneder har et barn til- hereminhatt så HELDIG jeg er!  Året 2019 er baby året føler jeg – absolutt alle skal jo ha små babiser virker det som! Jeg er bekymret, til tross for at han levedyktig nå..Dette svangerskapet har jeg følt på hvor skummelt jeg synes det faktisk er å være gravid, livredd for at det skal skje noe med den lille gutten min. Vel, jeg kan med sikkerhet si at bekymringene IKKE blir mindre når de er på utsiden…

Idag tok jeg meg i å tenke hvor mye som faktisk er gjort i dette huset …  Tenk alt jeg har klart å få ut av huset, det er nesten litt rart ….

Så lenge man legger en dose kjærlighet og kreativitet kan man få til det mest utenkelige !

Nå som sommeren kommer skal vi ENDELIG få tatt taket og litt listverk, men vi venter til tilbygge skal startes på- nå orker jeg ikke tanken på å skulle gjøre noe som helst… Det er overraskende deilig å bare slappe av for å si det sånn….

Salongbordet fikk jeg også MASSE spørsmål på, og det forstår jeg SÅ godt! Det er seriøst det mest praktiske bordet jeg noen gang har hatt! De små bordene som kan trekkes ut og flyttes på er helt perfekte. Når vi setter oss ned trekker vi de bare ut og VIPPS har vi et større salongbord! Bordet er fra Innerommet og du kan sikre deg dette 3-i ett bordet ved å trykke HER.

Mange har etterspurt bilder fra salongen mot kjøkkenet – og nå klarte jeg å huske det å legge det med… *poengiboka*

( ja, jeg har fjernet den skinna med ledning i taket på bildet- hvorfor? Jo, fordi jeg synes den ikke er så veldig fin. hihi….. )

For de som ikke husker det, før så nemlig huset slik ut:

Litt er jo forandret her – hihi <3

Det er jaggu moro å kjøpe seg hus når man blir så fornøyd som meg, eller …OSS! <3

Leave a Comment