Det krever sitt…

Hei og hopp du deilige onsdag!

Idag og igår har dagene gått i rykk og napp, det har skjedd så mye og timene i døgnet har ikke strukket til- dessverre. Jeg leverte lillegull til lunsj i barnehagen idag, så denne morgenen ble benyttet til kos i fanget og en felles frokost. Jeg har hatt noen veiledninger som har krevd mer av meg enn jeg trodde de siste to dagene, og i tillegg kom alle småtrolla mine hjem på mandag –  fullt kjør siden!! Hit og ditt for trening, gjennom gåing av lekser  +++ Tre barn og en gravid kropp krever sitt…Glede over å endelig være frisk ble fort byttet ut for lille V havnet mandagen på sykehuset og har ligget der i et par dager. Uff, dakkars lille vennen, det å være liten og syk er absolutt ikke godt. Jeg har vært på ny oppfølging på sykehuset selv idag og det har gått såååååå fint, helt sprøtt hvor fort lillebror nærmer seg nå! Bare noen få uker igjen og vipps så er han der. Lillebror lå godt på vektkurven sin og det å vite at han er på to tallet er veldig deilig! Det er nesten litt moro hvordan sånne små ting kan bli mål og milepæler.. Hihi….

Til uken reiser jeg til Bergen- dere kan tro jeg gleder meg! Det er jobbrelatert og det kan man ikke klage over, jeg elsker jobben min.

Vel- her ligger hamburgerne å godgjør seg og jeg skal snart hive innpå med et par stykker!

Jeg har landet litt idag og skal snart sette sammen neste innlegg for dagen…Imorgen er det fullt kjør med masse morsomt som jeg gleder meg skikkelig til å vise dere ! *smiler*  Vi sees!

 

 

Leave a Comment