Det skal være pompøst!

Fri-jeeej! Fredag og helg! Vipps, nå har helgen kommet og vipps sitter jeg her å jobber med et aldri så lite jule prosjekt. Det å lage ting selv er alltid kjempe moro, selv om det ikke er verdens vanskeligste oppgave.

Jeg jobber med årets adventskrans til adventsfatet jeg skal sette sammen, pluss et par store kranser jeg har vært ute å hentet sammen kvister og annet til. Jeg kan ikke få ting stort nok, så for å få det pompøst og stort nok har jeg nå gått til grep av å ordne med det selv. Hihi..

I år er som sagt planen veldig grønn jul, jeg tror oppriktig ikke all julepyten får komme opp, nettopp fordi jeg ikke føler alt passer eller får plass. Jeg har MYE å ordne med her hjemme fremover, masse levende lys skal på plass, kranser, adventsfat +++, jeg har sett for meg alt, men ikke kommet helt i mål ennå. Sant skal sies at jeg elsker slike dekorasjons prosjekter som jeg lager meg, det er moro, spennende og utrolig stas å sakte , men sikkert falle på plass. Alt kommer til sin rett når juletreet kommer opp, først da tror jeg at jeg blir sånn skikkelig-skikkelig fornøyd!

Det ferdige resultatet skal jeg dele med dere litt seinere, først må jeg få det slik jeg vil!

Jeg håper dere har hatt en sålangt fin start på dagen, vi sees seinere! Denne helgen blir det mye fint å jeg skal vise dere! *smiler*

Leave a Comment