Det som plager meg mest.

Lille lørdag og velkommen er du!

Denne uken har vært en aldri så liten utfordring, for jeg har vært sliten 24/7 og jeg har ligget å sovet så å si mesteparten av døgnet. UFF!  Jeg hatt skikkelig underskudd , samt store problemer med å hente meg inn. Jeg vet oppriktig ikke om noe verre enn å være uvel, kvalm og suuuuper trøtt! Flashback til svangerskapet med Lila umiddelbart. Jeg tror nok mye sitter i psyken, for det har skjedd så rundt meg og da starter kverna mi med en gang… USJ!

I tillegg går jeg å «vingler» veldig for og imot på noen litt avgjørende valg, og er det en ting jeg ikke liker er det å være ubesluttsom. Tro det eller ei. Jeg blir skikkelig stresset av det og kaster alt av fokus over på det..

Nå har jeg fått lagt noen fine- FINE planer for høsten og de er alltid stas å glede seg over. Samt at jeg idag har ordnet litt av det dere etterspurte for noen dager siden her på bloggen… Jeg har hatt et virus som sletters ikke har væt enkelt å fungere med, så jeg håper at all søvn, god mat og familiekos er med på å få meg bedre! Når kroppen ikke fungerer slik den skal…Vel, det finnes ikke noe som plager meg mer…

Nå skal jeg avsted på et par interiør veiledninger og deretter hjem til barn og yrket som taxi sjåfør for barna som skal hit- og ditt på trening… Noe sier jeg meg at timene vil gå fort!

Vi sees, håper deres dag har vært fin med  dere så langt! 

 

Leave a Comment