Detaljene som passer for oss.

Reklame// millemoishop.no 

God formiddag og mandag! Ny uke, ny start på alt som skal på plass… Herreminhatt, denne uken er mer full en den forrige, jobboppgavene ligger i kø og jeg bare NYTER, bokstaveligtalt å ha fulle arbeidsdager. Jobb og det å jobbe er noe av det beste jeg vet om, for jeg bare nyter virkelig å ha klart å bygge meg opp i dette, det er helt fantastisk!

I år blir julen grønn, gull, sølv og litt «dusty»  her hjemme hos oss. Jeg har startet litt forsiktig, men det har sine grunner også. Det å dele nyhetene dere skal se før tiden er inne for de aller fleste hjem å pyntes er noe av jobben min, og derfor er november blitt en måned hvor julen sakte, men sikkert kommer frem. 1. Desember er huset pyntet fra ende til annen, men nisser og andre typiske juledekor( som rødt) er ikke fremme før godt inn i desember.

De sorte juletreene har det haglet inn spørsmål på, disse er på lager hos millemoishop og kommer som nevnt i FIRE ulike størrelser.(klikk deg inn på de ulike størrelsene å sjekk målene-  XS,S, M og L.) Det samme er det lekre avlange brettet jeg har pyntet med store hvite lys og litt grønt og kuler. De høye sorte lysestakene er også fra millemoi, de er altså SÅ lekre, for ikke snakke om TUNGE!

Nå som den nye sofaen er på plass må jeg ærlig innrømme at jeg er 100 ganger mer fornøyd også. Det å ha en salong som har den velouren vi ønsker og fargen som treffer alt av tekstil i hjemmet er så deilig! Jeg må innrømme at jeg nå er VELDIG stolt av hjemmet vårt, for jeg blir bare mer og mer fornøyd og det er jo positivt.

Har dere planene klare for juledekorasjonen da?

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Leave a Comment