Dette er Olíver sitt rom….

God lillelørdag alle kjære lesere!

Jeg lovet dere bilder av rommet til Olíver, men min gårsdag bestod av ren og kjær avslapning og mye søvn! Planen var å få ut dette igår kveld, men ja… Hva kan jeg si? Jeg er litt i zombie modus om dagen, hehe….

Veldig mange har spekulert i om Olíver faktisk har et eget rom, og ryktene skal ha det til at han deler rom med sin kjære lillesøster  uten at jeg «tørr» innrømme dette fikk jeg høre. Vel, det er ikke tilfellet, men de har rom vegg-i vegg så heeelt avskilt er de ikke. Rommene til ungene er i dette huset større enn de som de hadde tidligere, MEN… Jeg mangler å få kjøpt et garderobeskap til Olíver, tiden har rett og slett ikke strukket til så her har han hatt tøyet sitt i noen kurver de siste to ukene. Når lillebror er ute skal jeg få unna både garderobeskap og hyller til kjøkkenkroken vårt, få på plass kopper og krus + en hel del annet som venter..

Enn så lenge er størstemann selv kjempe fornøyd med rommet sitt. Lite minner om den lille gutten han før var, nå går det i pc, ps4, Netflix, fotball og kickboksing ….  Tenk at han til neste år er tenåring !

Det er rart hvor fort tiden går, selv om den akkurat nå føles veldig «stille» for meg.

Planen er å få startet på uteplassen her, og tips til den vil jeg dele litt seinere idag !

Jeg håper dere får en deilig dag – vi sees! 

Leave a Comment