Dette er bestilt til Victor!

Annonse/ Reklame // Babybanden.no

God kveld, god kveld! Hatt en givende dag? Her har dagen blitt som dere vet brukt flittig, betaling av regninger, system ordning, planlegging og enda mer planlegging. Jeg har en skikkelig god følelse nå, for det å få en så god start på året lover godt!

Igår var vi hos Babybanden og bestilte oss ny vogn, seng og bilsete.. Nå har vi det grunnleggende og nødvendige for å ta imot lillebror også kommer resten litt sånn etterhvert. Vi hadde sett vogner som Bugaboo, Emmaljunga og Stokke, og etter å ha testet ut de ulike falt vårt valg på Stokke! Vi har bestilt oss Sort Stokkevogn med brune skinndetaljer og planen er en skinnstelleveske til =)  – Dette til vognposen vi har i Creme og alt det lyseblå og beige vi har til han vil bli PERFEKT! Akkurat slik vi liker det og et valg vi føler møtte blink på oss begge! Med Lila kjøpte meg meg en litt mer klassisk vogn, denne gangen har vi «røffet» opp valget litt. Mannen var ikke positiv til de andre vognene, nettopp fordi han allerede hadde forelsket seg i Stokke ! Så da blir det Stokke! *smiler*

Denne modellen er ikke bare sporty å se på, men helt fantastisk å trille også! Dere kan tro jeg gleder meg til jeg skal ut å trille med lillebror i denne mot våren ! Sommerfuglene flyr rundt i hele magen min..

En over gjennomsnittet stolt kommende gutte-pappa!

Vi har valgt å kjøpe adaptere til understellet, slik at vi kan knipse bilstolen rett på understellet når vi er på farten.

Vi har valgt Cybex med mulighet for å legge stolryggen helt flat… Dette har vi valgt i sete nr 2 også, men da modellen som kommer etter dette. Vi vurderer å kjøpe dette merket til Lila også, da testene var så veldig gode på det og det å få barnet inn og ut av sete var en drøm!  Jeg skal vise dere mer når lillebror begynner å ta i bruk setet, men at dette er et godt sete er ingen tvil!

Hos babybanden har de engen hall du som kunde kan kjøre bilen din inn i. Her hjelper de deg å festet/ montere setet rett for deg og gir deg full gjennomgang i hvordan du enkelt kan flyttet det over i annen bil selv også.

Til seng har vi valgt Stokke igjen! Vi har samme seng til Lila og jeg kan ikke få roset sengen høyt nok! Den er helt super med tanke på barnets vekst og vokser me barnet. Vi har en høy seng, så en sidebed er ikke noe vi ønsker denne gangen, men siden jeg vil ha lillebror sidenav meg når jeg skal sove har vi valgt å begynne med den minste modellen for å så bygge på ettersom har blir større!

Vi valgte sleepi sengen i fargen grå denne gangen, Siden Lila har samme seng i hvit synes jeg det nå var litt moro å ta en grå nå. Grå seng med hvit himmel og ramme i sengen! Tenk så søtt da.

Sengen over i fargen jeg står ved har vi valgt!! Tror dere jeg gleder meg til mannen skal montere den opp på rommet vårt! Disse sengene er altså helt fantastiske ! Det at de har hjul, og mulighet for å vokse med barnet gjør de super praktiske!

Utenom å bestille det vi trengte til lillegutt gikk vi også å tittet i butikken og koset oss! Babybanden er desidert den fineste utstyrsbutikken jeg har besøkt! Eget ammerom, pappakrok ig stellerom, samt to etasjer med alt en småbarnsfamilie kunne måtte trenge fra A- Å! Butikken ligger i Oslo, og er absolutt en butikk det lønner seg å kjøre innom dersom man bor innen 10-15 mil avstand ! Jeg kommer gladelig til å kjøre inn igjen – og igjen! For dette var butikk etter min smak!

Nettbutikken kan dere også besøke ved å trykke HER, men kan du- besøk dem!

Denne lekkerbisken stod på hedersplassen i butikken når vi kom inn døren – hadde jeg hatt STOR bil eller kunnet unne meg en vogn til 49 tusen kr hadde jeg slått til! Vel, det blir med drømmen en så lenge! Lekker er den ihvertfall- en drøm av en vogn!

Se så lekre detaljer!

Takk for et super besøk hos dere Babybanden – vi gleder oss til alt det fine vi har bestilt oss skal bli tatt i bruk!

Leave a Comment