Dette hadde du ikke trodd?

Reklame/ innerommet.no

Riktig god mandag alle sammen! Har dere hatt en fin start på dagen? 

Min startet hektisk og har gått i ett, den virker til å bli veldig lang idag så jeg få nok ikke kommet meg i seng før seint -seint ikveld! Det er så mye jeg brått fikk kastet i fanget og som har tatt unødvendig med tid. Det å drive noe selv er rene domino – effekten, når et ledd svikter stopper neste–så neste –så neste! Jeg merker jeg bygger opp en indre selvkontroll av å holde på slik som nå, for det er absolutt INGEN hemmelighet at pæra mi går en smule varm til tider!  Haha…

Husker dere jeg at jeg nevnte at vi ventet på nye stoler som mest sannsynlig kommer denne uken, eller tidlig neste uke? Vel, idag tenkte jeg å vise dere dem!

Vi har valgt noen stoler med god støtte til ryggen, da vi sitter mer enn gjennomsnittet rundt spisebordet. Vi har også tenkt litt annerledes enn vi har gjort før, for vi har alltid gått for den «safe» eller som andre mener vi burde ha. -typisk «lett» påvirkelig- haha…. Vel, vi har gått for noen Eams liknende stoler med mørke bein og skinnstil. De kommer ikke skikkelig frem på bildet, så jeg gleder meg til å vise dere dem » in real! «

Vel…… Over til stolene… Disse har vi valgt.. Og selv om dette ser ut som noe helt annet enn hva jeg ellers har gått for vil dere forstå hvor unike og ekstremt KULE disse er når de kommer på plass.. Ikke minst fantastiske å sitte i!

Stolene er nå satt ned med 30 % og finnes HER. 

Til det vi har og skjenkene i huset kommer dere til å se en hel rå sammensetning når møblene kommer på plass! Herremin som jeg gleder meg!

Vi har jo valgt verdens kuleste salongbord også- et STORT et med fantastiske løsninger !! Kanskje jeg skal vise dere det også før det kommer? Hmmm….

Vel, nå får jeg fortsette med det jeg driver med her, jeg håper å titte innom igjen etterpå! Vi sees!

Leave a Comment