Dette har jeg glemt å vise dere.

Lillelørdag og skikkelig sur luft herjer utenfor døren. Nå begynner det å bli KALDT! Virkelig kaldt, men med litt tøy på kroppen må jeg ærlig innrømme at jeg synes spaserturer ute i frisk luft med lillegutt er veldig deilig!

Mange har etterspurt bilder fra rommet vårt, noe jeg rett og slett har glemt helt bort! Vi har ikke så stor plass rundt sengen nå som vi har sengen til Victor stående på siden av vår, men sånn er det når de små vil sove nærme mammaen og pappaen sin. Vel, nattesøvnen er viktigere enn hvordan det ser ut for øyeblikket. Vi har prøvd begge deler med lillemann, og jeg får ikke sove god jeg heller om jeg ikke har han nære meg. Lila sov jo på rom med oss til vi flyttet, så noe sier meg at vi kommer til å ha han ved oss til han ihvertfall har passert et år.  Årene går jo så fort likevel og før vi vet ordet av det er Lila og Victor like gamle som Olíver og Mathilde.

Mange har lurt på hvordan huset er fordelt. Dette har en skikkelig GOD planløsning. Vi har bod i kjelleren, så vogner og ting som vi lagrer har vi der. Loftet er et stort STORT loft, som jeg faktisk har lekt med tanken på hvordan det hadde blitt med noen vinduer og isolering.. Da hadde vi hatt en råfin sone for barna der. haha… Vel, å drømme blir jeg aldri for gammel til! Slik det er per idag består huset av 2 stuer og et kjøkken, vi har valgt å sperre av deler av den ene stuen, slik at vi har det som vårt rom. Dette er bare for et år eller to… Og vi ble kjempe fornøyde og trives utrolig godt med det, enn så lenge.

Sengen til Victor skal vi snart bygge på, men han trives så godt i den så vi lar han vokse seg helt ut av den før vi bygger på den=)

For meg er tekstilen og fargevalget hva som er avgjørende for et rom, derfor legger jeg alltid mye  tanker og tid i nettopp dette. Noe jeg er veldig glad for når ting er ferdig.

Nå skal jeg få unna en maskin med skittentøy og deretter starte på middagen!

Vi skrives igjen litt seinere idag!

Leave a Comment