Dette kan jeg ikke skryte på meg.

God lørdag! Nå er vi endelig hjemme etter å ha fartet siden klokken var 10:00 … Vi tok med oss de to minste jentene ut å spiste en lunsj, deretter dro vi på Leos lekeland i et par timer…. Jeg er i skrivende stund HELT pumpa! Jeg har litt bedre kondis enn før, men jeg kan absolutt ikke skryte på meg den aller beste heller.. Haha….

Forrige uke fikk jeg endelig surret meg til et skikkelig system i gangen. Ettersom det nesten var sprengkulde i to uker ble alt ulltøyet funnet frem igjen, og alt måtte sorteres i kurver. Når våren kommer kan jeg lett bære kurvene med vintertøy opp på loftet , og bære kurven med sandaler ned… I et hus slik som dette er system og orden alfa o´mega, og litt praktisk oppbevaring er kanon.

Jentene sitter nå i skrivende stund å farger og jeg skal straks begynne på pizza´N. Mathilde har overnattingsgjester og Olíver spiser som en voksen nå, så her må jeg lage masse mat. Siden jeg likevel skal lage to pizza´r tenkte jeg å lage chille og hvitløks -pizza til Kim og meg, nam nam….  Ungene får en mildere ost og skinke pizza, men de pleier alltid å spise masse så jeg tror de liker den slik…. 

Nå får jeg nesten kaste meg rundt på matlagingen før ungene sulter…. Vi sees alle sammen! Fortsett å nyte dagen.

Leave a Comment