Dette MÅ du se….

Reklame// Løten interiør. 

Nå er det snart JUL, og det å oppdage nye skatter kan ofte være en gave i seg selv. Har dere hørt om Løten Interiør? Vel, dette er en nydelig og varm nettbutikk som virkelig en en fryd å handle i.

Løten interiør er en interiør nettbutikk med lidenskap for interiør, design, hus og hage. Nettbutikken har et stiluttrykk som er blandet da eieren ønsker å ha produkter som kan passe alle «stilforskjellige» kunder. Sortimentet er derfor bredt og i forskjellige stilarter. Løten Interiør tilbyr kvalitetsprodukter fra seriøse og erfarne produsenter som er nøye valgt ut!Løten Interiør har base på Østlandet, nærmere bestemt Løten. Her er butikkens lager og kontor. Nettbutikken har alltid varene på lager og målsetningen er å tilby kundene en trygg shoppingopplevelse med gode fraktbetingelser og rask levering. Produkter og varer utenom butikkens sortiment kan selvfølgelig ordnes på forespørsel.

Selv har jeg satt sammen noen collager med mine favoritter… 

HER, HER & HER 

HER, HER & HER 

 

HER, HER & HER.

Lekkert ikke sant? 

Vel ikke bare har de disse lekre produktene, de har masse annet også. I tillegg til å ville vise dere disse produktene har Løten Interiør nå en konkurranse hvor dere kan være med i trekningen av en lekker premie som garantert vil passe perfekt uavhengig hvordan stil du har.

Det du MÅ gjøre er å følge @loteninterior på Instagram og Facebook deretter må du tagge en venn under bildet jeg har lagt ut på min Instagram feed ikveld. Vinneren blir trukket på mandag, og jeg kommer til å dele vinneren her inne!

Du kan vinne alt på bildet under, så her gjelder det å henge seg på!

HUSK! Jo flere du tagger, jo større er din vinner sjanse. 

Lykke til!

Leave a Comment