Drømme vognen!

Reklame// babybanden.no 

God kveld igjen mine trofaste fine lesere! Ja, så har jeg hatt en kanon dag igjen denne dagen- takknemlig for det!

Idag sov begge småtrolla mine til klokken var 0930, kanskje ikke så rart med tanke på været i natt. Her har det tordnet, og lynet har slått ned hundrevis av ganger rundt om. Jeg tror jeg hørte at vi har hatt 600 lynnedslag?  Lila ble en smule redd stakkars, hun kom med «kosen» (- bamsen sin) ut når klokken var 23:30 ca og var helt fortvilet over all dundringen rundt henne. Litt kos på fanget, hundre suss i panna og en million klemmer seinere sov hun som en sten! Victor sov igjennom alt og enset ikke lydene med en eneste rynke i panna.. Verdens mest avslappa minifyr….

Vel, nok om det… Vi har fått ekstremt mange spørsmål på vår opplevelse av Stokke Trailz, om vi anbefaler videre +++. I januar bestilte vi vognene vår til lillegutt, og valget falt denne gangen på Stokke Trailz sin. Jeg har alltid hørt mye fint om vognene og selv kun hatt god erfaring med Emmaljunga siden jeg selv har hatt dette merket på de andre barna mine. Kim og jeg ville derfor prøve noe nytt begge to, og ønsket oss en litt sporty vogn som var enkel å slå sammen, god å trille, samt tøff å se på.

Valget falt på en helt sort model med brune skinn detaljer i håndtaket. Og vi har IKKE angret et sekund på valget vårt. Jeg har personlig aldri før vært så fornøyd med en vogn som hva jeg er med denne. Bagen er romslig og god, og understellet fantastisk å trille. Den er enkel å slå sammen og lett å få med.

  • Egnet for bruk fra barnet er født.
  • Kan brukes med bilsete.
  • Luftfylte gummihjul eller punkteringsfrie klassiske hjul for en komfortabelt trilletur for den lille.
  • Sterk, med en stor vanntett handlekurv og utvalg av slitesterke håndtak i kunstskinn.
  • Ulike sittestillinger som lat barnet ditt sitte vendt mot deg eller mot verden.

For oss som elsker å gå mye turer i alt fra byer til skog og ujevnt terreng er dette en vogn som lar oss utforske verden. Det at bagen/setet er festet høyt liker jeg ekstra godt, siden jeg lettere da får kontakt med lillegull.

Vognen kommer i en rekke farger og hos Babybanden vil du som er på jakt etter barnevogn, og også kanskje har tittet litt på denne? Ta deg turen, teste, føle og se på de ulike modellene og fargene før du tar valget ditt med god hjelp fra de ansatte om du skulle ønske det.

Det å kjøpe seg vogn er et stort valg å ta, for meg var det nesten som å kjøpe meg en ny bil. Idag er jeg veldig glad jeg gikk for denne modellen og jeg hadde valgt den 10/ 10 ganger til uten å blunke!

Jeg håper dette svarte på noen av spørsmålene du kanskje hadde? Og vil du se mer av utvalget til Babybanden er det bare å trykke HER! Jeg er sikker på at du finner en vogn du vil elske, samt få den hjelpen du trenger på veien! – Lykke til!

Leave a Comment