Ego Camilla….

Søndag og påskevær! Nå snakker vi påske også, for solen den hører jo med. Det er liksom en følelse om at våren har kommet skikkelig.

Vi har kun de store barna i noen dager, de minste er å koser seg hos sin andre part… Jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det er godt å få rigget til påsken med de minste – og de store når jeg kan holde på i ro og fred. Mathilde vekket oss idag klokken 09:30  med frokost på sengen, og det var rett og slett fantastisk.

Vi skal ha de minste jentene denne påsken også, men for meg er jo påsken familie og kos. Jeg er jo ikke akkurat kjent for å være en party jente, så noen afterski og høyfjell- fyll har aldri vært min greie.. Nå startet jeg på mammalivet i en alder av 18år og det er nok hvorfor jeg vil ha høytider med barna om jeg kan velge selv.. Jeg sliter per idag med og ikke ha de hos meg hver dag, jeg tror aldri jeg kommer til å bli komfortabel med det. Det er ingen hemmelighet at jeg misunner de som synes «barnefrie» helger og uker er fantastisk, for selv blir lengselen alltid litt for stor i mitt tilfellet. Kim og jeg er flinke til å «nyte» tiden sammen uten barn, misforstå meg rett, men jeg liker meg best med småtrolla mine rundt meg. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så «rar» ( som mange sier) , men det beste svaret mitt er at jeg har ikke fått barna mine for å sende de ifra meg.. Om dere forstår hva jeg mener? Når man har barn med en part man ikke lever med har man jo ikke noe valg, slik har ting blitt og man kan ikke leve sammen med noen pga barna heller…. Det viktigste er at barna har det bra, men jeg er nok litt «ego» når det kommer til å ville ha de for meg selv likevel. Haha…. «Selveste ego Camilla…»

Denne påsken skal vi ha alle barna med oss på hytten, og idag tok vi med de to eldste og spilte bowling….

Dagen har vært helt tipp topp og nå skal vi grille årets første grillpølser – namnam! Det er SÅÅÅÅ godt!

Bukse : bikbok. Skjorte: Lexington. Jakke: New Yorker. Sko : Bianco. Genser : Vero moda. 

Jeg håper dere får en fantastisk søndag videre og har hatt en helt herlig en så langt. Jeg tenkte å vise dere de fine påske-eggene jeg har laget til de minste. Vi sees!

Leave a Comment