En ekstra stue.

Hei søndag! Igår ble det rett og slett en fri kveld for å nyte det deilige været her hjem, kveldstempraturen var jo helt magisk! Idag har jeg endelig fått tid til å holde på mer ute. Selv med liten hage har jeg klart å fylle på med masse blomster, noe som vil si at det er mye som ofte må vannes.

Nå som vi har vært så heldig med sommeren har vi også fått en ekstra stue. Vi trekker mer og mer ut, bruker mye tid utenfor verandadøren- noe som er ekstremt deilig!

Jeg har brukt ute kjøkkenet mye, jeg elsker å stå der å tilberede maten, drømmen er å få en kjøkkenøy ute også, som tåler vær og vind, så mye mulig min fine mann må frem med sag og hammer.

Sommeren er rett og slett helt magisk her, tenk at vi har fått syden til lille Norge. Jeg føler vi har fått skikkelig belønning for strevet vi la i huset her i fjor. Jeg husker jeg gikk å drømte om platting, og tanken på å få det på plass. Når vi startet hadde Kim så å si ALDRI rørt en sag i hele sitt liv, så jeg var litt skeptisk til hvordan det ville bli. Etter et par dager med opplæring fra Roy kastet Kim seg rundt som bare det, og hadde jeg ikke vist bedre hadde jeg idag trodd at han hadde fått inn snekkerjobb med morsmelken.

Forrige helg fikk vi nye naboer også, noe som er skikkelig koselig! Endelig litt mer liv og røre rundt oss, også er det kjempe koselig at vi er så mange unge på rekken.

Rekken vi bor i er jeg super fornøyd med, for siden vi bor på toppen og i enden betyr det at vi har solen fra den står opp til den går ned og at vi ALDRI vil få noen forran oss, noe som er suuuuuper deilig å tenke på…

Jeg skal straks frem med vann og saks igjen,blomsene mine knipper jeg på hver eneste dag – for de er så flotte når de er fyldige og friske! Den store blomsten min har jeg så å si klart å redde også, noe jeg nesten er litt imponert over! Jeg stod i nesten 1.5 time igår å sang, knippet og vannet den.. Hahah, så om den ikke ble ødelagt av sangstemmen min håper jeg den heller blir helt frisk igjen! Jeg har nemlig hørt at jeg skal synge for blomstene mine, hvorvidt det hjelper aner jeg ikke, men jeg prøver ALT når jeg må….Hihi…

Nyt søndagen og kos dere i varmen!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Leave a Comment