En fantastisk uke.

Er det en ting jeg er sikker på er det at den forrige uken var helt FANTASTISK. Vi måtte pga jobb gjøre litt om i planene våre, noe som aldri er moro, men dersom man går inn for å skape hyggen akkurat der man er skal det ei heller mye til for å skape magiske minner sammen.

Mandag 9.7.2018: 

Husvasken ble gjort GRY tidlig på morgenen, alle senger ble skiftet på og klesvasken gjort så Ajour som mulig. Klokken beveget seg mot tiden de minste jentene skulle hentes. Jeg rakk så vidt å komme meg ut av bilen , for før jeg viste ordet av det kom jentene som to sol-raketter løpende inn i armene mine. Hjemme ventet de største elsklingene og det fikk de minste til å gå av skaftet. #søskenkjærlighet 

Deretter ble det Sverigetur, etterfulgt av av en tur i butkken for å kjøpe med ny trampoline hjem. Jeg trenger vel ikke si mer? For dette ble møtt med stor HOPPENDE glede av alle fire.

Hjelpe til er alltid moro.

Ake sklien ble også hentet frem.

Etter litt sein middag og MYE kos fulgte sengen og drømmeland.

Tirsdag 10.7.18 :

Vi våknet til sol og fint vær! Dagen gikk til lek. Jeg hadde jentene alene, og mimmi kom på lunsj. De eldste koset seg på rommene med film og annet(orket ikke sitte ute i varmen) de minste hang i beina på meg. Vi trillet tur, spiste jordbær og hoppet MASSE på trampolinen! Vi grillet deilig mat og hadde en generelt avslappende god start på uken. Bare føtter i gresset, seig solkremhud og is spising  – vi hadde en fantastisk dag.

Når kvelden kom hentet vi frem brettspill og hadde monopol kveld med de eldste – potetgull, brus og smågodt! Og latter -MASSE latter.

Onsdag 11.7.18 : 

Dagen startet med tur til lekeplassen! Ditt hadde vi med maten i hånden og lekte «trollmor ( meg) og de «gale» trollbarna. Jeg tror det er en lek de ALDRI vil gå lei, for de ler så de nesten knekker sammen , hyler og skriker i full jubel. Tittelen «trollmor» har jeg tatt til meg som en ære!

Denne dagen bodde vi i badetøy, dusjet oss i hageslangen, spiste lunsj ute i hagen og grillet middagen på verandaen. De eldste hadde venner på. besøk.

Også hjalp de meg å plante litt- flinke jentene mine!

Torsdag 12.7.18 :

De eldste ville ha en «alene» dag, noe som betyr at de ønsker tid for seg selv uten at de minste skal mase med eller på dem. Småsøsken kan være litt «masete» til tider, heldigvis er de største finke til å si ifra når de synes det blir litt mye.

Vi startet alle sammen med piknik på verandaen, etterfulgt av is!

Kim og Vanessa hadde kosedag noen timer , det samme hadde Lila og jeg. Vi møtte ei venninna av meg, gikk til stranden og tok oss også et aldri så lite bad. Det å «akklimatisere » alle barna litt er viktig – de tenger litt tid for seg selv innimellom de også.

Storesøster kom likevel ned en del- så kos ble det mye med.

Torsdagen var deilig og barna var kjempe fornøyde når kvelden kom. De har hatt oss rundt seg 24/ 7 og vært i fokus- noe jeg tror de elsker.

Fredag 13.7.18 :

Vi pakket bagen og dro på stranden. Her var vi MANGE timer, spiste snadder hele dagen, badet og lo!

Etter å ha vært på stranden i over FEM timer dro vi hjem!

Biff ble laget, enda mer godis ble spist, etterfulgt av en tur ut pålekeplassen hvor Mathilde kunne turne og jentene leke. Olíver og Kim rigget til LAN kveld is stuen. Klokken 21:00 etter at Lila var i seng reiste jeg til byen, der traff jeg et par venninner og dro på kino. Perfekt start på helgen!

Lørdag 14.7.18:

Kim dro tidlig fra oss for golfturnering og jeg var igjen alene med alle barna! Vi spiste frokost i sofaen, leide film ( alle sammen) og lekte litt ute i vinden.

Når Kim kom hjem dro vi en liten tur til byen, spiste lunsj og tittet….

Vi lekte masse, koset enda mer og avsluttet dagen med en film og potetgull. -Perfekt dag fra morgen til kveld.

Søndag 15.7.18 :

Jeeeeeeeeej! opp og hoppe- morgenen ble brukt til litt kos med de minste for hun mor skulle avsted med de eldste !

Tusenfryd !!!! Vi tok så å si ALT og var der i nesten 6 timer !

På vei hjem kjøpte vi med kebab til alle, også de hjemme.! Og siden jeg kom inn døren til nå i skrivende stund har det gått i eyy med pakking og unger ! Kos, lek, film og denne uken siste is!

Barna har konkludert i at de har hatt en veldig fin uke, nettopp fordi jeg har vært sammen med dem helet tiden. For det er det ferie er- familietid! Masse god mat, is og lek ute!

Nå venter Bulgaria og deretter en ny uke med hjertene mine ! Da skal vi få gjort mye det vi ikke rakk i denne omgang…

Vi sees, jeg skal nå pakke siste rest og deretter STUPE ned i sengen! Vi sees sweeties!

Leave a Comment