En farge- så mye!

Når det kommer til interiør har jeg alltid elsket rolige fargepaletter, helst kun blått,beige og grått. Det siste året har jeg falt mer og mer over på å prøve enda -litt mer farge, men det har kommet like fort inn som ut. Så var det høst som stod for tur og rust og sennep er fargene jeg simpelthen DIGGER! Gjerne også en touch av burgunder rødt. Jeg ser det spesielt godt nå som malingen for topp-etasjen hos mor og far er handlet inn.

Her hjemme hadde jeg nok prøvd meg enda mer frem om det ikke var for at vi skulle selge, men litt farger har jeg klart å «lure» inn.. Litt etter litt og jeg er HEKTET! , den blå fargepaletten i huset med den nye sennep fargen er helt rå!

På soverommet skapte fargen litt kontrast til de ellers blå veggene, og at en så liten farge-touch skulle gi et så flott inntrykk trodde jeg ikke.

Jeg digger denne sennep/gull fargen- den er rett og slett en favoritt. Personlig synes ikke jeg det er fint å dra inn for mye av en så tydelig farge, da kan det brått bli litt mye og fargen blir mer rotete enn tøff og gjerne vanskeligere å jobbe med.

På soverommet har jeg holdt meg til en fargetone hele veien, da er mye lettere å leke med tekstiler og annet som man så lett kan skape en liten forskjell med uten å røske så langt ned i lommeboken.

Denne looken føler jeg ga meg litt «hotellfølelse! Og det er det aldri dumt å skape på soverommet!

Leave a Comment