En god erstatter.

Fredag og endelig helg!

Her har jeg hatt oppgaver hengende over meg siden tidlig morgen. Lila ble levert fornøyd og sprudlende i barnehagen idag. Skikkelig go´jente om dagen, men fy fillern som hun vet å teste min tålmodighet. Den «nye» hverdagen hennes ser jeg hun har reagert litt på ovenfor meg, så jeg prøver å få overgangen til å være så smidig som mulig rundt oss og henne. Lila har det som plomma i egget så IKKE missforstå, men hun kan som barn flest være litt ekstra sår så fort jeg eller Kim forlater rommet. Spesielt på kvelden merker jeg hun er litt usikker, så det er tydelig at hun har begynt å tenke mer og mer nå. Hører de fleste sier at slik er typisk for barn når de føler en forandring, så jeg prøver å fortelle meg selv at det ikke er noe jeg gjør feil. Det hele er nok ennå veldig nytt, og  hun ser ut til å storkose seg uansett hvor hun er. Hun holdt jo på slik de første mndéne i barnehagen også husker jeg.

Tiden med henne har gått så fort synes jeg så kveldene med den gode kosen har blitt hennes nye «kosetid». Det er noe med den kosen som er etter en lang dag, da vil hun bare ligge med teppet tullet rundt seg i armene mine hvor den ene lanken hennes skal holde meg i hånden og den andre kose meg i håret- den tiden er så spesiell. En god erstatter til ammetiden som er forbi. hihi.

Denne helgen skal vi bare kose oss masse med alle ungene, jeg merker vi trenger det nå. Kos, god mat og barnelatter fra morgen til kveld- komplett familielykke <3

Nyt fredagen, vi sees!

 

Leave a Comment