Søndag….Og en hektisk kommende uke…

God morgen søndag! Eller god formiddag heter det kanskje ?

Denne helgen har bare vært rolig, jeg har rett og slett koblet ut. Her har det skjedd så mye i det siste, og jeg har tatt noen dager til å puste med magen, tenke og planlegge. Det er ikke alltid ting går min vei, og nå kjenner jeg litt på det. De siste ukene har gått ekstremt fort, og siden vi kom hjem fra fjellet har timene bare gått i ett. Dere kjenner dere kanskje igjen? Tidsklemme ?Den altfor berømte tidsklemmen, er det ikke det folk sier?

Vi var borte fra Victor i 1.5 døgn, og jeg skal ærlig innrømme at jeg på vei hjem ikke fikk bilen til å bevege seg fort nok.. Haha..Jeg følte at all trafikk somlet og at timene bare stod stille den kjøreturen. Selv om det var kjempe deilig å ha et par netter barnefri var det likevel Skikkelig rart. Kim og jeg snakket nok mer om den lille tassen vår enn vi ikke gjorde, og vi kom vel begge frem til at han skal være med på turer neste gang.  Victor derimot, han hadde hatt det helt glimrende, han storkoset seg med tante Malin hjemme hos oss. Borte bra, men hjemme best! Og det er HELT rett!

Her har vi alt rukket å se to ulike filmer, hvor Bølgen har vært en av dem.. Haha.. Vi har liksom en forkjærlighet for Geiranger og selv om filmen er alt annet enn trivelig er det starten med mye film fra naturen der oppe som gjør at vi kan se den om – og – om igjen! Hadde jeg ikke hatt barn med noen andre enn Kim, hadde vi lett flyttet til Geiranger. Plassen er ikke stor, og det bor vel ikke mer enn 200 mennesker fast der, men likevel plassen har stjålet hjertet vårt.

Uff, den kommende uken gruer jeg meg litt til, jeg har så mye som må komme på plass at jeg nesten kan bli en smule kvalm… Vel, uansett… Ungene kommer hjem igjen, vi skal spise masse god mat, le og ha det trivelig sammen – så det seg selv er verdt å smile for!

Vel, nå skal jeg kose litt med babyen min, vi sees litt seinere idag! Da blir det litt interiør inspirasjon på dere !

Leave a Comment