En hel måned !

STOPP TIDEN! 

Fire uker har gått og jeg er ennå litt sånn «nybakt» i gamet som 4-barnsmor … Det er nesten litt ironisk, jeg som har fire barn føler meg helt fersk, og på helsestasjonen og andre plasser er jeg alltid den med flest spørsmål … Jeg tror nok jeg ville fått en medalje i å grine mye også – for det gjør jeg stort sett hver dag. Victor er så søt at jeg bare kan gråte når jeg ser på han, eller når jeg er stolt av barna mine… HVA SKJER LIKSOM?

Tenk at det idag er en måned siden vi lå der på sykehuset, på dette tidspunktet hadde jeg nok akkurat fått epidural kan jeg tenke meg… Ennå hadde jeg den største jobben foran meg, men herreminhatt for en jobb kroppen presterte! Jeg er stolt av meg selv, jeg har faktisk født FIRE barn – til tross for fødselsangsten min nå sist!

Disse ukene har vært skikkelig uvirkelige og litt kaotiske – det har skjedd så mye! Den siste uken har jeg endelig klart å lande… Victor og jeg er aktive turgåere, vi ser mye på film og vi spiser mat stort sett hele tiden. Haha… Han spiser, jeg spiser – han sover, jeg sover og ja…Sånn går dagene.

Jeg ELSKER denne tiden nå, kanskje jeg tar alt så innover meg fordi jeg vet det er siste gang? Fordi jeg vet dette er min siste babytid? Lukten av baby, det små tøyet – alt er så smått og søtt… Victor har vokst stort og allerede bruker han 68 i tøy! Jeg fikk omtrent ikke brukt 50 på han, nettopp fordi han har vokst så sinnsykt fort! Han er allerede godt over 5 kg og en liten go´plugg har han blitt.. En liten livsnyter vi alle bare blir mer og mer forelsket i!

Imorgen kommer de tre andre go´ungene mine,- gjett om jeg gleder meg som en gal til å få de hjem igjen !

Nå er det mat for mor og baby på timeplanen, far er å golfer ( for andre gang) og Victor skal ligge i armkroken min å se på Outlander med meg – fy filleren SÅÅÅÅ bra serie det er!

Vi sees, nyt søndagen!

Leave a Comment