En helt ny stil.

Endelig har siste kvelden på spisestue sofaen kommet, og det er ingen hemmelighet at det ikke akkurat er den ideelle sofa for en familie som oss. Nå er sofakroken klar for å bli ny og jeg er som en liten unge på julaften! Jeg gleder meg.

Her hjemme har jeg også fått malt litt og nå fremstår huset plutselig som et nytt hjem. Det er rett og slett utrolig hvor mye litt maling gjør med et rom. Jeg har vært så firkantet så lenge på fargevalget mitt, men ettersom den nye salongen er mørk har jeg måttet foreta noen endringer for å brekke av og flette inn det som skal komme.

Det at alle møblene mine flyttet ut på søndag var rett og slett super rart.Møblene har liksom fulgt meg siden 2016 og jeg trodde vel oppriktig ikke at jeg ville komme til å bytte det ut heller. Før byttet jeg ut møbler hele tiden, denne gangen måtte jeg gå MANGE runder, titte overalt for å finne noe som var akkurat det vi ønsket og som vi så etter. Valget av møbler nå er skreddesydd til denne stuen og dette hjemmet. Det å ha et tv bord som ikke er for langt i forhold til veggen, eller et salongbord som er litt for stort til plassen skal bli utrolig godt.

Imorgen mellom 08:00 og 18:00 kommer de nye møblene, og jeg gleder meg til å vise det frem til dere!

Nå skal jeg få unna noen mailer, før John Blund melder sin ankomst-  vi sees imorgen alle vakre.

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment