En helt spesiell helg!

God fredag! Dette blir en spesiell HELG-  GARANTERT!  På søndag gjør jeg nå klart til bursdag for prinsessa mi! Tenk, nå er helgen hun skal feires kommet! Familie og venner skal alle komme for å feire den store dagen med oss og jeg sparer ikke på noen ting! Lila kommer sikkert ikke til å forstå så mye, stakkars, men hun elsker mennesker så det at så mange kommer vil hun garantert sette stor pris på!

Jeg har handlet inn masse sukkerrosa og hvite roser, godis, mat og kaker! Lila skal få sin første kake – HELT alene og jeg kan nesten ikke vente med reaksjonen hun kommer til å få når den står plassert forran henne.

Denne helgen er for meg utrolig spesiell, jeg blir liksom alltid så følelesladet rundt bursdagesfeiringene til barna mine. For meg er hvert år med de ekstremt spesielt og jeg er så takknemlig for at jeg har fått tre så vakre barn. De er like, men samtidig så forskjellige.

Jeg skal vise dere den fine bord dekkingen ikveld eller imorgen! – Herreminhatt, når jeg har satt sammen og fått frem alt kommer dere til å ELSKE det! Tema er sukkerspinn og safari. Tror dere jeg gleder meg til å vise dere ? JA – det gjør jeg!  Dette blir skikkelig » Lila-tema! altså, det OSER den lille personligheten hennes av alt! hihi…

Snart skal jeg hente lille nuppa i barnehagen, nå skal hun ikke tilbake før om et par uker. Bursdagshelg og deretter rett til Spania!  Vi sees mer senere idag – jeg skal prøve å få ordnet så dere kan få en liten sniktitt på dekorasjonen ikveld! Jeg vet mange ønsker litt info på kostnadder osv rundt slike tema bursdags som jeg pleier å sette i sammen.. Jeg skal gi dere info på det, for det tror jeg mange undervurderer ! Det er alt for mange som benytter seg av svindyre lekeland og bowlingbursdager . ( snakker av tidligere erfaring)  Nyt dagen – sjohooooo!

Leave a Comment