«-En horete, ihjelsminket mamma.»

Torsdag og imorgen er det helg allerede, dagen idag har vært fylt til randen med jobb. Jeg jobber nemlig med et par spennende prosjekter om dagen, som jeg nå ser kommer til veldig mye tid. Det skal bli moro å dele det med dere, for jeg er sikker på at det blir moro å vise det frem!

Vi landet klokken 00:00 igår kveld og pga litt forsinkelser og annet var vi ikke hjemme før klokken var over tre. klokken 07:30 var opp igjen og etter det har det gått i ett.

Idag våknet jeg dessverre til flere stygge meldinger, og jeg tenkte bare «nei, nå igjen!..» Hva har jeg skrevet støtende, sagt galt eller gjort feil nå? Jeg har roet meg med at uansett hva vil det alltid være noe noen må hakke på eller henge seg opp i med meg. Det er ikke noe nytt, for jeg har hørt så mye om meg selv de siste 7/8 årene at det er ingenting som overrasker meg lenger. Likevel, så vet jeg ikke om det meg det er noe «galt» med, eller om enkelte meldinger bare treffer styggere punkter enn andre. Igår la jeg ut et bildet av meg selv på Instagram, åpenlyst skulle jeg absolutt ikke gjort det. Mitt utseende var vist så støtende at folk fant det morsomt å sende stygge fengende dikt om mitt utseende til meg, og listen på plastiske operasjoner jeg skal ha utført var endeløs.

Jeg forstår hvorfor folk blir usikre på seg selv, virkelig. Når jeg ser hvor mye stygt jeg kan bli kalt for et enkelt bilde er det virkelig ikke rart noen bloggere eller profilerte mennesker møter på en psykiske knekk eller lever i  usikkerhet rundt sitt eget utseende. Anonyme kritikere florerer på nette og det er helt tydelig at de ikke eier skam eller hjerte. Jeg har selv barn som om et par år er i tenårene, og jeg føler selv jeg er en «sunn» mor å vokse opp med. Selv om jeg liker å farge brynene mine, få satt på meg vipper og hår er jeg sunn, og lager rammer for en trygg og god oppvekst. Jeg røyker ikke, drikker ikke ( kan kose meg de helgene jeg har barneFRI).. Mine barn har meg rundt seg 24/7, jeg baker masse med dem, lager middager, tar de med meg på turer, følger opp med trening og gir de et hjem fylt med kjærlighet og rom for å være akkurat de dem er. Jeg synes derfor det er skrekkelig når jeg får meldinger om at jeg ødelegger mine barn ved å være det forbildet jeg er. Slik sårer meg,ikke fordi det er hold i dette, men fordi barna mine er det såreste, kjæreste og fineste jeg har i livet mitt. De er det hjertet mitt slår endeløst for og de er hva jeg eksploderer i stolthet over.

Jeg ønsker derfor å si at påstandene jeg fikk ikke stemmer, jeg har ikke tatt ansikt løft, fylt skinna mine med botox, operert leppene mine, rumpa mi eller satt inn nye bryster. Det jeg har gjort er at jeg har farget håret mitt, gått ned litt i vekt, solet meg i sommersolen, tatt på meg leppestift på leppene mine, og krøllet håret mitt og satt på klips. Jeghar vært stolt over det jeg har oppnådd og valgt å dele bilder jeg har tenkt har vært heeelt ufarlige. Jeg forstår at mange er imot å fikse på utseende, men hva andre gjør er ikke noe jeg bryr meg med. Hver og en får gjøre det de ønsker, uten at de skal bli stemplet som noe stygt og «horete» på nettet slik som jeg ofte har blitt eller blir tildelt meldinger på. Jeg elsker å jåle meg, men stort sett flyr jeg som mange andre rundt med håret i en topp på hodet, uten sminke og en slitt, men høyt elsket joggebukse. Det er leit at den dagen jeg hadde ordnet meg, og var stolt over min nye hårfrisyre skulle bli stemplet som en horete mamma, ihjel sminket jente med et ansiktet som folk kommenterte at jeg hadde både allergiske reaksjoner i leppen og dopa øyner, billig dukke hår og nedfilt nesetupp … Det å lese kommentarer her og der på utseende mitt er ikke koselig når det begynner å havne i mine private meldingsbokser,og nettopp derfor håper jeg du som skriver slik kan tenke deg litt om neste gang. Om jeg er stygg i andres øyner er det svært lite jeg får gjort med dette, da jeg ser ut som jeg gjør. Jeg synes bare at ting idag tok litt av og håper på forståelse for at jeg ønsket å si litt om det. Forum og andre plasser får holde på, men når det går så langt at det skal være greit å skrive slik dirkete til meg uten å selv vise ansikt synes jeg det har gått hakket for langt.

Nyt kvelden, så sees vi! <3

Leave a Comment