En liten krok, to stiler!

Reklame// innerommet.no

God fredag! Åh, endelig helg og det er etterlengtet…. Denne helgen har vi alle barna, så jeg håper at vi nå snart er frie for sykdommer og det som hører med ! Huset er på stell og jeg gleder meg til å lade batteriene for noen dager uten noe mas fra noen eller noe. Vi skal nemlig ingenting denne helgen, og det er godt!

Her jeg har fått ordnet litt med det som måtte ordnes med, sånn er det alltid når huset får noen nye skatter.  Jeg prøvde meg på et par ulike stylinger, en enkel og en litt varmere..  Jeg havnet som vanlig på den varme stilen, men jeg tenkte likevel å vise dere begge to…. Det er joooo så moro å teste ut litt nytt uansett.

HER, HER & HER  linkene er linker inn til mine produkter hos innerommet, favorittene mine om dagen!

 

Verdens fineste lammeskinn- sett noe så tøft? Blir lunt og lekkert hvor henn jeg legger det , perfekt for de som digger den lune stilen like mye som meg!

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre en aldri så liten forandring… Noen færre puter, litt mindre stæsj, dill dall og vipps er det mye enklere…

De spreke nye putene mine er også fra innerommet, skinn-liknende puter med mønster – perfekt for litt spill!

Det er alltid morsomt å prøve seg litt frem, og ved å trikse og mikse kan man alltid forandre litt i hjemmet med noen små grep!

Dagen har bare flydd, vi har fått hentet hjem Vanessa fra sykehuset og skal nå bare nyte noen dager med alle de fine barna – kanskje det pene været nå holder seg? Sol inn igjennom vinduet er alltid et deilig tegn- og nå er våren etterlengtet !

 

 

Leave a Comment