En liten sniktitt…

God søndag godtfolk! Vipps er nok en uke straks ferdig, hvor blir dagene våre av egentlig ?

I skrivende stund har jeg sittet helt limt fast i PAX garderobene til Ikea, vi skal ha 7/8 enheter med dette og for å være ærlig er det MYE å ta hensyn til.  7 mennesker og garderober til så mange – vel, moro er det!

Jeg har som jeg har delt med dere ikke ønske om å dele vårt mest private noe mer, det skyldes alle påstander og anklager som har eksistert igjennom tiden. Noe vil det alltid komme, sånn er det bare. Jeg har ikke angret et sekund på valget, det er deilig å føle at jeg ikke skal og må dele alt så detaljert og under huden på oss noe mer.  Det å si at jeg må tåle shit fordi jeg selv har valgt å blogge eller dele i SoMe blir for tynt, det gjør ikke meg til noe mindre menneske. Det gir ikke folk noen rett til å være dirkete slemme mot meg og mine av den grunn. Når kun 10 % av ting som blir skrevet av folk er sant og 90 % ondspikket shit føler jeg at ting blir nytteløst – ihvertfall så lenge anonyme forum eksisterer. Vel, nok om det….

Her hjemme gjelder det å pakke rett tøy bort, og nok en gang har jeg funnet frem ekstremt mye jeg bare skal selge unna.. Det at jeg har handlet mye igjennom livet mitt er ingen tvil, det er helt sikkert at jeg har en lang vei å gå på å bli flinkere der også. Bedre har jeg blitt, men flink nok er jeg på langt nær…. Hvem eske skal bli med videre og hvem eske skal legges ut for salg? Hmmm. Det gjelder å gå ekstremt nøye igjennom alt som er – det er helt sikkert! Jeg vet bare at jeg gleder meg som en gal til å henge tøyet mitt på plass i helt nye garderobe skap!

Soverommet vårt har vært veldig fint og praktisk, men med tanke på at vi har vært klare over at dette bare var midlertidig har vi ikke gjort det helt som vi har ønsket her. Det har vært litt «kjedelig»,men deilig og stort!

Nå er jeg på jakt etter nye nattbord, så om noen vil kjøpe våre – skrik ut! Selger de for 500 samlet ( så vet dere) ….

Jeg har lovet dere bilder på interiør fronten, og bilder – det LOVER jeg at det vil bli MASSE av! * smiler*   Soverommet vårt blir det en liten «vri» på, men jeg vet det blir dødsfint! Pr nå ser dere bare en liten sniktitt på det på bildet under! Gjett om jeg gleder meg til å få på plass gardiner, seng, lamper, skap ++++ … Denne høsten blir så fin så fin !

 

Leave a Comment