En reise fra 1980 til 2018…

Reklame: informasjon på hvor ulike produkter er fra. 

God mandag og NY uke! Ja, har sitter jeg å jobber, jobber og jobber, perfekt start på uken! Mye jobb, god start og jeg det er slik jeg vil ha det.

Dere har ønsket å se litt før og etter bilder fra huset, det kommer alltid nye lesere til bloggen og nettopp derfor dukker spørsmålet ofte opp.

I 2016 kjøpte jeg mitt lille rekkehus, og siden den dagen har det skjedd mye her. Jeg husker jeg så potensialet før jeg hadde kjøpt det og satt spent i budrunde og hadde bestemt meg for at huset det SKULLE JEG HA! Huset var det ikke gjort stort med siden 1980 tallet, og hadde derfor behov for pleie og oppfriskning. Det var kun en ting som betydde noe for meg, og det var at barna mine skulle få hvert sitt rom. De fikk selv velge og trengte ikke engang diskutere for valget de landet på, og siden har de aldri klaget på noe. Det har skjedd noen forandringer fra vi flyttet inn, men det skyldes at barna har blitt større. Nå er det ikke det 1.5 år til eldstemann er tenåring, og det siste året har det skjedd mye.

Olíver vil ha et rom med et praktisk arbeidsbord, gameing stol ( til moras litt mindre begeistring) , en stor seng, ps4, appel tv og flatskjerm. Han er kreativ, men leker det har han ikke lenger.

Rommet til Olíver før jeg startet på det.

Idag er rommet lyst, lunt og den lille gutten jeg en gang hadde har blitt en stor gutt med ønsker for sin egen plass. Jeg har riktignok fått lov til å bestemme noe, men det skylds at vi har blitt enige – haha…

Tapeten er en klassisk pen tapet fra Borge, og pga Olíver iløpet av det neste halvåret får nytt rom i tilbygget har veggene blitt malt lyse ( blek sand). Lila skal som dere vet inn hit, så når vi la nytt gulv valgte vi en vegg farge som gikk til begge to. Hadde Olíver fått velge hadde han valgt en mørke grå farge, men det må han vente med til han får det nye rommet sitt.

Nye garderobeskap fra Skapnett er satt opp, gulv fra tk gulv og interiør, vegglister fra Orac dekor, samt det elektriske og vinduet er skiftet ut.

Ingenting av det som en gang var her er igjen, kun skallet og panel platene.. Det er derfor lite som minner om at dette huset for under 3 år siden var som på bildet nest øverst.

For meg er det viktig å gå for farger og tekstiler jeg eller har rundt i hjemmet slik at alt henger sammen i en rød tråd. Det føler jeg at jeg også har fått til.

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Leave a Comment