En spesiell dag, i et nytt hjem.

God søndag, og dagen idag er ikke en hvilken som helst søndag! Min lille solstråle, min livsforlenger og hjerte fyller idag 3 år! Tenk at det idag er 3 år siden hun tittet frem og ble en del av denne verden hun også! Lille go´jenta mi, som alltid er så hjertelig, sår og kjærlig! Min sjenerte lille tulle som vet hva hun vil og ikke vil, sta, snill og nysgjerrig!

Verdens fineste lille Lilus , ble idag vekket med lys, kake, sang og gaver på sengen – av heeeele gjengen sin !

Det er rart hvordan det å bli mor i voksen alder forandrer en, for det er virkelig en gave å få oppleve noe så fantastisk som å bli mamma. Hverdagen blir aldri den samme igjen og livet blir et helt annet. Jeg husker det som at det skulle vært igår. Gangene på sykehuset hadde en egen lukt, inntrykkene rundt var så såre og sparkene så sterke. Jeg strøk meg på magen, og visste at reisen mot noe stort stod ved en ende.Hele jobben jeg hadde lagt i svangerskapet skulle nå gi meg min belønning. De siste sparkene på innsiden, de siste samtalene med magen og de siste timene før jeg endelig skulle få se henne var kommet!

Idag ser jeg tilbake på alt med ekstremt stor takknemlighet, stolthet og glede! Tenk hvor sterk en mamma er for sitt ufødte barn, så mye en mor tillater seg å gå igjennom bare for at hennes barn skal ha det bra! Jeg gikk kanskje alene og en smuuule nervøs inn på føden med fødebagen min, men jeg gikk ut med den fineste lille jenta jeg kunne fått!

Takk for at du valgte nettopp meg til din mamma Lila mi, du er det sårete punktet i livet mitt og den fineste lille søsteren og storesøsteren i verden! Vi elsker deg ubetinget, og er det en ting nettopp du er så er det KJÆRLIGHET! Du er den jenta som knyttet oss alle sterkere sammen.

Idag blir en stille og rolig dag med mye kos med barna! Mannen spiller golf turnering med klubben og jeg sysler og ordner i huset! Vi har flyttet, i det stille, og vi elsker hjemmet vårt!  Ingen dramatikk, bare et valg som ble tatt en deilig sommerkveld!

Jeg håper dere er klare for mye bolig, boligstyling og interiør SPAM de neste månedene – det er jeg! <3

 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment