En time bak, og system I alle skap.

Reklame/ Skapnett.no 

Det at vi har stilt klokken har snudd alt på hodet for meg idag…. Timene gikk plutselig så utrolig fort, og lyst var det jo lenge. Jeg merker jeg brygger på noe, halsen er ikke noe snill med meg og hodet verker… Usj, jeg håper det blir med det og at en god nattesøvn vil gjøre susen.

Idag har jeg stått på for å få system, og tre poser er kjørt til fretex med masse tøy og små barnesko. Som dere ser på bilder over, kaos i skuffer og hyller før hun mor fikk tømt det og ryddet det. Jeg ELSKER garderobeskapene våre fra Skapnett. De rommer faktisk ALT, og nå som jeg får ryddet i skuffer og hyller blir det jo enda bedre!

Jeg vet ikke om det bare er hos oss, men jeg føler ALLTID det samler seg opp så mye dritt(beklager ordet)  så fort jeg ikke følger med. Det er ikke lenge siden jeg gikk over garderobeskapene våre sist, men selv idag bugnet det av plagg jeg ikke forstår hvorfor jeg ikke har kvittet meg med tidligere.

Plutselig fikk jeg skikkelig trang til å fjerne alt jeg ikke kunne huske sist ble brukt… Og nå er det ryddig og pent igjen. Jippi!

Garderobeskapene kan åpnes med stolthet og brettekantene kan telles…

Etter at veggene ble beige kom garderoben frem på en mer elegant måte..Det er ikke så «hardt» rundt den lenger, og fargene er veldig myke.. Jeg blir rett og slett mer og mer forelsket i garderobeskapene våre fra Skapnett…..

Sjekk skapnett sin hjemmesiden ved å trykke HER ,og facebook ved å trykke HER. Er du heldig kan du få med deg et par gode tilbud også nå i påsken.. De har sykt mye fint.

Imorgen står resten av huset litt for tur, men kvelden er ennå ung! Vi har jo faktisk stilt klokken frem en time, og jeg henger en time BAK….

Nyt kvelden og natten, sov godt og drøm søtt.

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment