En touch av barndoms magi i livet!

Reklame// Villakids.no 

Går du med en liten spire i magen, en liten drøm om å innrede et drømme rom? Kanskje du har en prins eller prinsesse som elsker å kle seg ut, eller digger bilbaner og doktor saker ?  Da er dette nettbutikken for deg.

Villakids er en nettbutikk basert på å skape barndomsmagi. En liten hvit sky basert på barnas drømmer, ønsker og gleder, hvem vil ikke kle seg ut som en tøff pirat eller vakker prinsesse med tyll og glitter? Innrede et barnerom fra en drømmeverden, med de sarteste, søteste og nydeligste detaljene?

Villakids er en ny barnebutikk som jeg allerede har handlet meg helt bort i på alt fra julegaver og barneroms stæsj! De er hele tiden på jakt etter unike barneprodukter, men har også et godt utvalg innenfor kjente og kjære merkenavn som Sebra og kids consept +++

Jeg går nå å planlegger babyrommet til bebissen og barnerommet til Lila og har virkelig forelsket meg i de søteste dyre motivene, vakreste sengehimmlene og wallstickers. Ikke nok med dette har jeg falt for de nydelig pomsene som virkelig er en detalj jeg ELSKER..

Finnes HER, HER & HER. 

Over ser dere vakre detaljer til et barnerom, gyngehesten er en vakker detalj på hyllen for eks, og de utrolig fine dyre hodene til veggen er noe av det skjønneste jeg har sett.

Har du sett så vakre sengehimmeler før ? Altså…. Disse har jeg handlet meg bort på, grå til Mathilde, hvit til babisen og rosa til Lila.. Man blir aldri for gammel til å sove under en vakker sengehimmel og det er ingen hemmelighet at det skaper en helt egen magi.  Disse har rast ut av lageret hos villakids MEN hun har allerede en bestilling på vei inn så rask deg på å forhåndsbestille en slik- eller to

!

Finnes HER, HER, HER, HER, HER, HER & HER. 

Den vakre enhjørningen på veggen har jeg tenkt på til Lila, men noe sier meg at jeg kanskje må få til å få en slik opp på veggen inne hos lille hjertet også.

En vakker lampe  som garantert vil falle i smak er snøkrystallene, disse lyser helt MAGISK opp når de står på hyllen. Et vakkert, dust og nydelig lys på barnerommet. Tenk å være liten å sovne til et lys av krystaller i rommet <3

Finnes HER, HER & HER. 

Bamser er et must, å hva er ikke nydeligere enn å fylle den søte hyllen på veggen opp med de nydeligste bamsene som finnes?

Finnes HER, HER , HER & HER. 

Jeg har i år bestilt en del leker med rollespill til de minste jenten til jul, Lila og Vanessa elsker å leke rollespill i form av mamma, baby, doktor, frisør og kokk… De har en en kommunikasjon som er helt nydelig å se på, og personlig liker jeg at barn kan bruke fantasien sin og skape sin egen lille verden i form av lek.

Disse tingene har jeg sikret meg til jentene, jeg kan nesten ikke vente med å se ansiktet dems når de pakker det opp..

Finnes HER, HER & HER.

Bilbanen i  har  jeg også gått til innkjøp av, ikke til Lila, men til mini, og de søte små krusene har jeg kjøpt inn generelt, men hvem som får de under juletreet ennå vet jeg ikke.

Finnes HER, HER, HER & HER. 

Vi har vel alle ei eller en som ELSKER å kle seg ut, og hva er ikke nydeligere enn å kunne kle seg ut som en ekte prinsesse eller Fe. Nydelig kjole med masse tyll, vakre vinger med hårpynt og tryllestav, nydelig poncho og den søteste hårpynt.

Finnes HER, HER, HER, HER & HER. 

For å holde litt kontroll på barnets vekst er disse nydelige høydemålerene som man kan sette inn et nydelig bilde av barnet… For ikke snakke om vakre knakker med dyremotiv i tre.

Finnes HER, HER & HER. 

Har du en litt større prins eller prinsesse ? Vel, SJEKK DE SENGEGAVLENE! ALTSÅ!! Hvor nydelig er ikke de? og med matchende lekekasse/ oppbevarings kasse, nydelig tepper og dekorative kofferter til alt fra tegne saker, perler, små figurer etc… Her er det fantasien som setter grenser. Jeg husker jeg hadde små barbie ting i mine når jeg var mindre, og Mathilde har vidre formidlet nettopp det.

Finnes HER, HER, HER, HER, HER, HER & HER. 

Liker du blå ting eller vil ha et mindre rosa rom, er det nok av lekre detaljer i blått, grått og beige å blande inn. En av mine favoritter er den blå matten fra Sebra.

Finnes HER, HER & HER. 

Disse dyrehodene er kanskje litt mer aktuelle for de som ønsker litt mindre sukkersøte ting. Personlig har jeg både tiger hodet og elefant hodet som på veggen hos Lila, men først hadde Olíver og Mathilde dem.

Finnes HER, HER, HER & HER. 

Den søtest bilbanen under må være en sikker vinner for alle små som elsker å leke med biler, finnes i både rød og rosa !

Finnes HER & HER. 

Som dere ser over har Villakids ekstremt mye fint, og dette er bare en liten del av alt det fine de har å tilby!  De har raske leveringstider, de er supre på kundebehandling og unike på sin måte.

Bruker du kodeord «Villavilla20» får du hele 20% på kjøpet ditt i idag og imorgen!

Kos dere på shopping, jeg håper dere finner noe fint til noen dere er glade i!

Trykk HER for å besøke denne flotte barnebutikken på nett.

Leave a Comment