En typisk dag med barna…

Vipps kveld og vi er helt slakt her vi ligger! Denne dagen har vært fin, veldig-veldig fin. Vi tok jentene med til byen, tittet litt, handlet litt og deretter dro vi hjem og lekte videre ute! Vi har manglet solen idag, den skulle jeg ønske vi hadde hatt, men den titter vel snart frem igjen?

Imorgen skal vi leke enda mer, men jeg håper virkelig været er litt hyggeligere da for da kan vi være litt mer ute uten å føle at den sure vinden skal skremme oss bort.!

Jentene fikk seg hver sin trillebår i Hello Kitty og ny huske ble kjøpt. Nå er det enda hyggeligere for de små shnuppene å leke ute…

Jeg blir nesten like barnslig som ungene når jeg kan, det er virkelig en sann glede å se de kose seg sånn.

Storesøster og Lila<3

Jentene min <3

Olíver og Kim har bodd på fotballbanen,  jeg merket de ikke på evigheter… Olíver er en skikkelig fotball gutt… Det er helst fotball 24/7, hihi….

Også det berømte «kjærestepose-bilde»… Det er absolutt ingen hemmelighet at jeg er ekstremt forelsket i denne mannen, og den følelsen er sååååå sinnsykt deilig. !

Jeg får straks ei venninne på besøk, Kim skal sitte frelst i CS verden med et par kompiser så da er venninner gode å ha- hihi..

Nyt kvelden, og kos dere! Vi sees imorgen!

Leave a Comment