En uforglemmelig dag

God fredag og helg kjære lesere! Jeg sitter i skrivende stund og har store planer om å starte på middagen, idag står fredagstacoen på menyen..Nå er det fullt hus og ungene leker og koser seg- en deilig start på helgen!

Vi dro tidlig til Sverige å handlet inn mat og brus. Jeg er jo som de aller fleste vet «avhengig» av Pepsimax og når man bor så nærme grensen som oss er det GALSKAP og handle brusen her i landet! Sukkeravgiften er jo ekstrem på det meste, så takk og bris for Nordby og min altfor gode evne til å alltid handle litt for mye snadder der- hahah…… Er det en ting jeg er kjent for så er det å ha skuffer og skap alltid fullt. Vi er en familie som stort sett alltid er hjemme, så å kunne kose seg litt ekstra i livet synes jeg er viktig for livskvaliteten! En deilig fersk salat til kveld eller friske bær til frokost, godis til helgekosen og det vi alltid liker til middag! Det er rett og slett viktig! Nå er jeg også ekstremt glad i å lage mat og bake, så tiden jeg tilbringer på kjøkkenet er min favoritt tid!

Jeg har ellers kastet blomster som har sett sine bedre dager, vasket vasene og snittet nye blomster! På Mester Grønn var det så mange nydelige rosa nyanser nå at jeg måtte ta et par forskjellig og mikse sammen noen oppsett selv! Alltid like koselig.

Nå skal jeg få startet på tacoen og håper dere får en deilig fredag med de dere er glade i!  Vi fikk verdens deiligste beskjed nå nettopp og tenkte å lage oss en uforglemmelig dag/kveld! Nyt dagen og kvelden!

Leave a Comment