En visjonær arbeidsmarkedsbedrift.

Annonse// Sikkerstikk.no 

Et godt arbeidsmiljø er avgjørende for å utføre en god jobb, og nettopp her kommer dagens lille bedrift inn. Som blogger har jeg hatt et brennende ønske, å fremme andre, og det å bruke min plattform til å få andre opp, ut og frem!  Noe jeg har brukt mye tid på det siste året! Det å se andre lykkes, vise unike og fine arbeidsplasser og nettbutikker er noe jeg virkelig finner en glede med! Jeg reiser gjerne land og strand for nettopp dette! Det å få høre historien, drømmen og gleden disse ulike bedriftene har for det de brenner for gjør at jeg som blogger blir stolt av å få dele!

Idag skal jeg dele en helt unik arbeidsplass med dere… 

I Arna like utenfor Bergen holder Bjørkhaug( sikkerstikk) til, en arbeidsplass som tidlig rørte ved mitt hjerte. Det å gi alle en sjanse og mulighet er viktig, og knytter vi samfunnet sammen er det ingenting vi ikke klarer. En god arbeidsplass med gode arbeidsforhold er ikke bare viktig, men det skaper en livskvalitet og mestringsfølelse! Og dette er hva Bjørkhaug/ Sikkerstikk tilbyr- nemlig en harmonisk arbeidsplass hvor hver og en blir sett, hørt og gitt arbeid de mestrer med glans!

Mars var måneden jeg skulle få besøke denne plassen, og det å få lov, mulighet og glede av å bli vist rundt, se og være en dag med disse menneske var så godt! Jeg ble rørt langt inn i hjerteroten og følte en enorm lykke inne i meg bare ved å se gleden de som jobbet her hadde for arbeidet sitt og det de utførte. De smilte, de lo, sa noen vitser og viste med stolt hva deres arbeidsdag bestod av.  Jeg huser jeg tenkte at dersom alle arbeidsplasser og mennesker hadde hatt det slik ville det vært harmoni i en hver person!

Hos Bjørkhaug arbeider det idag 28 arbeidstakere på varig tilrettelagt arbeid, og 12 som har arbeidsforberedende trening der.

Nettbutikken deres Sikkerstikk.no baserer seg på en ide om at gaver skal ha en nytteverdi og at de kan hjelpe nettopp deg når du skal finne en presang som du ønsker skal bli verdsatt av den som skal får den av deg. For å gjøre dette enklest mulig for deg, har de satt sammen ulike kategorier som skal gjøre det enklere å finne den riktige gaven.

Sikkerstikk tilbyr:

 • Gaven pent pakket inn.
 • Håndskrevet kort sammen med gaven ( her kan du skrive inn ditt ønske for tekst i boksen for «din kommentar.)
 • Sending direkte til mottaker! Dette gjør at du slipper å hente den på posten for å sende videre – som igjen sparer deg for utgifter til porto.

Noen unike godbiter sikkerstikk tilbyr i sin nettbutikk er følgende :

 1. Morsom tretavle formet som en laptop hvor man kan skrive beskjeder og barnet kan leke! Finnes HER.  
 2. Kalender i tre – søt på dekorasjonsfatet eller på hyllen. Finnes HER 
 3. Notatbok/planleger og blyanter Finnes HER & HER 
 4. Søte små lekebiler i tre! Finnes HER. 

Alt over for under 500 – lappen. 

Under har jeg satt sammen en litt rimeligere pakke på tips til gaver alle og en hver alltids får bruk for, og alt til den nette sum av under 200 kr.

 1. Kopp, skål og skje + gaffel For gutt eller jente! Perfekt dåpsgave eller bursdagsgave. Finnes HER. 
 2. Snacks skål for godisposen. Finnes HER – Denne skålen og en pakke Twist – og du har den perfekte vertinnegave!
 3. Krukke med lokk til for eks sukker/ te .. Finnes HER. Kjøp en pakke med deilig urte te og legg ved – en gave som alltid vil falle i smak!
 4. Krukke til kaffen. Finnes HER.  – Perfekt gave å gi med en pose nykvernet kaffe til!

Bak en hver pakke sitter det en gledesspreder med navn Victoria.

-Victoria er jenta som står for innpakkingen av de vakre pakkene som sendes ut, og ikke bare var hun nøye, korrekt og stolt over alle de fine pakkene hun pakket inn, men hun jobbet så konsentrert og glad at jeg er sikker på at hun sender med en god dose lykke til den som mottar pakken også!

For en  energisk person !

Bjørkhaugen tilbyr mange ulike arbeidsforhold,  en av dem er å lage ulike Pokaler, graveringsservice og medaljer. Se utvalget HER. 

Et nøye og godt håndarbeid utføres i et hvert arbeid. 

Dette er en arbeidsplass med plass til alle, og som virkelig ønsker alle sine kunder hjertelig velkommen til en trivelig handel ! En handel som tas imot med stor takk og et enormt smil!

-Skal du kjøpe en liten gave til en du er glad i? Ha med deg en liten oppmerksomhet til en flink vertinne eller ønsker noe fint til deg selv? Besøk Sikkerstikk.no og klikk deg hjem en godbit eller to! 

 

 

Leave a Comment