Enda en liten smakebit.

Lillelørdag allerede! Du og du som dagene går. 

De siste dagene nå har jeg brukt på å ordne her hjemme, det å få et helt hjem på plass tar alltid mer tid enn hva man tenker til å starte med. Uken har vært en smuuuule hektisk, da jeg faktisk har hatt litt jobb i tillegg til flyttingen og fire barn.

Nå har det koselige begynt,  jeg diller og daller med alt som er å kunne ordne med – ENDELIG! Det å henge opp søte plagg på stativet til Victor har vært koselig det også.

Jeg viser dere gjerne litt og litt mens jeg holder på, for mange etterspør mye bilder om dagen, så her skal jeg Absolutt bli flinkere!

Victor har fått sin egen lille krok, noe jeg synes det er veldig koselig å ha plass til. De andre tre rommene har blitt innredet så å si ferdig! Og gjett om de er fornøyde! Ingen av barna har veldig store rom, men nok til å dekke dobbeltsenger, køyeseng, skap og arbeidsbord uten at rommene virker små. Det er høyt under taket og det er hva som gjør plassen ekstra luftig!

Her ser dere en liten bit på litt av resultatet på noe som er ferdig her hjemme.

Sakte, men sikkert faller alle brikkene her hjemme på plass, og vi stortrives med nå vår første uke lagt bak oss!

Vil dere se mer? Vel, jeg skal ihvertfall dele masse med dere, både herifra, og fra små og litt større prosjekter jeg jobber med!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment