Endelig fredag.

God fredag alle sammen! Åh, nå er det sikkelig deilig med helg og jeg har brettet opp armene og er klar for helgevasken før huset blir fylt opp med unger!

Kim er skikkelig dårlig, så jeg er litt «alene» denne helgen. Han har fått et kraftig virus som kommer i små tak i hodet så han klarer så å si ikke stå oppreist, noe som er skikkelig UVANLIG til å være han. Jeg har før aldri opplevd han så syk, så jeg håper han blir frisk snart! Det er jo så kjedelig når han er helt slått ut og sovner tidlig-tidlig hver kveld. Jeg skal pleie pasienten min litt ekstra idag, så jeg tenkte på lage deilig indrefilet av svin til middag med fløtepoteter, susse og klemme litt ekstra på han. Uff, jeg må være verdens verste kjæreste, han har jo nesten fått «kjeft» for å være dårlig…. Jeg trodde han hadde vanlig «mammeinfluensa» og vi vet jo alle hvor mye mer dødende de mannfolka blir når de blir dårlig. Jeg har bedt han ta seg en paracet og reise seg opp, men etter en tur på legevakten fikk jeg bekreftet at jeg tok kraftig feil og har lagt meg HELT flat.

Lila er i farta marta- endelig! Hun er så blid og god dagen lang og snakker mer og mer! Nå sier hun følgende ord : Åh, neeeei.. Jeeeg, meeeg, deeeg, der, seh, namnam, off, mamma, pappa, boje = oliver, ja, min, hei og hade. Jeg smelter, hun er altså helt ufattelig vakker! Full av liv og energi, jeg føler meg altså så heldig som får oppleve denne tiden enda en gang.

Idag lekte og koset vi oss litt ute før barnehagen, vi ventet nemlig på storesøster som «bare» måtte skifte en tredje gang. Haha. Mathilde har liksom gått fra lita jente til stor jente så veldig fort nå. Hvor har den lille trollungen min blitt av? Olíver og Mathilde er selv om de er barn ennå, blitt så store og ved siden av dem blir jo Lila en liten fis… hoho..

Det er så rart med disse følelsene våre, jeg blir seriøst mer og mer glad i barna mine. Personlig mener jeg det ikke skulle gå, men for hver dag beundrer og forelsker jeg meg mer i dem.

Vel, vel, sånn er det. Utenfor har det blitt utrolig koselig å oppholde seg, spesielt etter at vi ble ferdige! Det å ha fått steinen lagt, veggene malt og uteplassen ryddet bak og foran har gjort huset så MYE finere!  *SMILER*

Igår tittet vi faktisk på noen hus og jeg må si det, fremtiden ser utrolig lovende ut! Jeg er bare så utrolig glad om dagen, en indre glede over alt det gode jeg er beriket med i livet mitt. Jeg mener, når du står å synger fordi du plasserer lyng i kurv og urner – vel da har du små gleder altså. Haha.

Jeg håper dagen deres blir kanon og at dere lader opp og nyter helgen! Vi sees, her står husvasken for tur!

Leave a Comment