Endelig helt perfekt !

Reklame/ link til millemoishop.no

Søndag, det er farsdag og det er «koseseginneisofaendag»…. Igår ble det seint, vi reiste en tur til min venninne og hennes kjære, og ble sittende til klokken passerte midnatt. Gutta koset seg, og vi snakket vel litt mer enn gjennomsnittet «hull» i hodet på dem.

Hjemme traff hodet sofaputen og jeg sovnet tvert… Kim i en ende og jeg klint opp i hjørnet mot han, sikkert litt av et syn. Idag sov vi leeeenge, har sett to komedier, og jeg driver å diller litt i stugo…. Sofaen vår er enda finere idag enn igår, og akkurat hva jeg ønsket for stuen vår. Den er helt magisk å ligge i, samt at den faktisk har sjeselongen på rett siden. *Smiler*

Idag tenkte jeg å dele noen bilder fra kose plassen i stuen, er det en ting vi begge elsker i huset er det tvkroken vår. Vi elsker å slappe av på sofaen, vi er noen skikkelig sofamennesker som elsker å ligge der med gode filmer eller tv serier.

Når jeg innredet stuen var jeg opptatt av en ting, og det var at den skulle være en plass vi kunne lade, slappe av og ta livet med ro. Jeg ville skape et maskulint utrykk, men samtidig en lun og romantisk helhet.

Når jeg kjøpte huset i 2016 så stuen slik ut. Veggene var lysegule, vinduer, dører og lister i furu, gulvet var av den enkle laminat varianten og alle vinduer eide gardin brett..

Idag har vegger blitt byttet ut, gulv, lister, el- anlegg, vinduer er nytt og taket malt 5 strøk. Det skal med tiden legges duk i taket, men når man kommer seg inn blir slik ofte oversett.

Huset er mer enn jeg noen gang kunne drømt om og det er nok også grunnen for at jeg ikke klarer å kvitte meg med det. Et større hus har absolutt vært tenkt, nevnt og tittet på 100 ganger, til og med lån for beløpet for det «rette» huset har blitt akseptert i banken, men jeg har hver gang fått vondt i magen.. Her hjemme er alt nytt nå, alt som har vært modent for en utskiftning og trengt oppgradering har fått det. Vi har alt på stell, jeg har ingen bekymringer rundt huset og vet at uansett hva vi jobber med eller ikke kan vi bo her. Det koster oss mer i dokument avgift og megler for å selge huset og kjøpe nytt, enn det gjør å bygge på. Valget om å nyte livet her til noe annet virker mer aktuelt har derfor blitt tatt.

Et forhold kan lett bli ødelagt om man skal ta seg vann over hodet, men holder man roen, skaper tryggheten og kjærligheten sammen i hjemmet er det ikke størrelsen på hjemmet som betyr noe, men hvem som skaper et hjem og en trygghet for deg.

Har dere forresten sett de lekre juletrærne? De finnes som jeg dele i 4 ulike størrelser, men på bildet har jeg pyntet med Dette og Dette. Fine på dekorfatet, på skjenken eller bordet! Love love love!

Jeg «tyvstartet» juletiden litt med «the holiday» – den fineste filmen jeg vet om – griner og ler like mye hver eneste gang. Denne filmen har truffet meg rett i hjertet <3

Sofaen vår har vi kjøpt på Classic Living for alle som har spurt, en fantastisk møbel forretning med den perfekte sofa for oss!

Det er farsdag, og siden vi ikke har barna, men bare lillemor i magen har jeg en aldri så liten overraskelse jeg skal ta med mannen på! Idag fortjener han nemlig å bli satt litt ekstra pris på, for han er ikke bare en fantastisk far og stefar, men en unik livspartner for meg!

Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin dag så langt – og vi sees mer igjen her inne etterpå! <3 

Leave a Comment