Endelig lekkert-smekkert igjen!

Reklame link til millemoishop.no 

Hei og hopp du deilige lillelørdag! Vipps er vi midt i uken igjen og jeg har idag fått gjort mer enn jeg håpet, lenge leve effektiviteten. Haha….

Idag har kjøkkenet også blitt prioritert, veldig etterlengtet, for det har ikke vært like pent på innsiden av alle skap. Nå er det lekkert – smekkert igjen! Nå gleder jeg meg til julen altså, jeg får liksom juletiden til å komme fort nok iår. Flere enn meg som gleder seg mer enn gjennomsnittet til å dra frem STORE julekuler og stæsj ?

Jeg har fornyet litt til kjøkkenet, nemlig byttet ut de blanke champagnekjølerene med noen litt røffere fra Mille moi,  og ved å rulle noen lekre tøy håndklær og servietter i en av dem, samt snitte noen roser i den andre falt de på plass! *smiler*  Tenk så kut å plante noen svibler i dem da, med MASSE mose, bruke til en frisk salat eller med isbiter og brusbokser, har du gjester fyll den med champagne. Finnes HER 

Vi tok lunsjen på kjøkken øyen, noe vi ofte gjør når vi bare er to. For det meste sitter jeg alltid her å jobber også, jeg har jo verdens BESTE barkrakker og de elsker jeg sånn sikkelig.

Jeg har fått mange spørsmål på kjøkkenflisene mine og den hvite fugen. Jeg forelsket meg i denne type fliser med hvit fug når jeg så min tidligere svigerfamilie hadde det på kjøkkenet. Det var et syn jeg aldri glemmer, for lekkert var det og slik ble det også på mine to ( tre med leiligheten) kjøkken i ettertid. Jeg elsker veggen, den løfter hele første etasje og jeg har til gode at den ikke blir lagt merke til når folk kommer på besøk. Nå har jeg hatt hvit fug i flere år og har aldri oppdaget at den blir gul, jeg er kjempe glad for jeg ikke hørte på de som prøvde å fraråde meg hvit fug for noen år siden, for jeg elsker veggen akkurat slik den er.  Porselens vasken er også helt tipp-topp! Eneste ulempen er at glass lettere kan knuse når de velter i vasken, men det har skjedd kanskje to ganger på 2.5 år så det skal jeg klare å overleve med. hihi…

Kjøkkenet vårt er et IKEA kjøkken, men jeg har bare vært fornøyd siden det kom opp. Jeg har satt sammen kjøkkenet på min måte og elsker at det ble så «Camilla»som det ble. Hvitevarer har vi byttet ut, men det skyldes at kvaliteten i det som var ikke var god nok til mitt bruk. Jeg lager MASSE mat, elsker å bake og vil helst lage ting fra bunn av,  og da har hvitevarene alt å si.

Nå skal jeg få avgårde noen flere mailer før lillemor skal hentes og middagen skal startes på.

Vi skrives mer seinere, nyt dagen og kos dere!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment